Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.967
- 17.328
- 1.838
Monaco takip başlığında küme düşürecez adminim bu sene inşallahMonaco küme düşerse seneye bizde tekrar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco takip başlığında küme düşürecez adminim bu sene inşallahMonaco küme düşerse seneye bizde tekrar.
Lemina önce.

Opsiyon zorunlumi?Diagne 1,5 kiralama. Opsiyonu 12.
Diagne için Ander 3 kira veriyordu ama opsiyonu azdı. Diagne yavşağı da Ander ı değil Brugge'u istiyorum dedi. Brugge 1,5 veriyor kiraya 12 de opsiyon koydurdu.
YuhBen Arfa zu Kasımpaşa
Haftanın yorumu budurUlan Cuma günü Selçuk 11 oynayacak diye korkuyorduk şimdi Lemina'yı nerede oynatırız diye tartışıyoruz![]()
Çok az yav yetmiyor.14 yabancıya karşıyım 28 yabancı olmalı.
Ben Arfa zu Kasımpaşa
Diagne 1,5 kiralama. Opsiyonu 12.
Diagne için Ander 3 kira veriyordu ama opsiyonu azdı. Diagne yavşağı da Ander ı değil Brugge'u istiyorum dedi. Brugge 1,5 veriyor kiraya 12 de opsiyon koydurdu.
Bu futbol cahilini dikkate almayın,Andonenin adını duymamış nerden izlediniz diyo hahahahaahah gören de polonya 2.lig topçusu sanar, Premier Ligden geliyo adamBu Gökhan DİNÇ'in amacı nedir? Derdi nedir bu adamın Galatasaray'la. Adam bir kulüp başkanının aynı ligden bir takıma sponsor olup, o takımdan transfer yapmasını normal karşılayıp Diagne 3 milyon euro'ya kiralanmasını bir tutup sağa sola salyalar saçarak böğüre böğüre laf atıyor. Yemin ederim ne Turgay ne Emre BOL'un bu kadar Galatasaray nefreti ile dolup taştığını görmedim. 2'dir şu kanalı açıyorum transfer için adamın işi gücü Galatasaray'â sallamak.
kim dedi bunuDiagne 1,5 milyon € kira 12 milyon € satın alma opsiyonu.