Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.904
- 73.413
- 5.188
Modum mükemmel çalışıyorsunnagatomo mıllı takıma katılmak ıcın eve döndum demıs arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modum mükemmel çalışıyorsunnagatomo mıllı takıma katılmak ıcın eve döndum demıs arkadaşlar
Şerefine o zaman![]()
p..ç lafı olmamış ama yeminle sesli güldüm, kahkaha attım![]()
Onceki mesajim icin pardon rdasAllah iyiliğini versin. Hayır ya Arkadaşım uçağın boarding işlemleri için Kapı'da yani, orada işi var. Bitince ofise dönüp bakacak.![]()
Uçağa hizmet vermeye gitti kardeşim, kalkış için hizmet veren Handling görevlisi kendisi yahuUcakta adamin telefonu/interneti acikmi/calisiyormu o yukseklikte @Levent Akgün biz neden kapatiyoruz?
Yeterrr Yönetim YeteerrrrrrrrrFalcao, Andone, Lemina... Bir transfer daha olacak! (@sedatcebi)
Beyler sadece bir kişi değil, ofiste olan kimse yok. Şimdi bir başkasına ulaştım. Oda yemeğe gittim,birazdan haber vereceğim diyor.
Okula mi baslamis lanŞuradaki yazıyı çevireyim dedim de bunların tüm harfleri birbirine benziyor![]()
![]()
Beyler sadece bir kişi değil, ofiste olan kimse yok. Şimdi bir başkasına ulaştım. Oda yemeğe gittim,birazdan haber vereceğim diyor.
Oramakoyma buramakoy demiş heisŞuradaki yazıyı çevireyim dedim de bunların tüm harfleri birbirine benziyor![]()
![]()