Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.291
- 3.960
- 2.248
Kullansa da kullanmasa da parayı seve seve ödüyorlar.zorunlu opsiyon olması demek o takımın illa bu opsiyonu kullanması mı demek.kullanmazsa ne oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullansa da kullanmasa da parayı seve seve ödüyorlar.zorunlu opsiyon olması demek o takımın illa bu opsiyonu kullanması mı demek.kullanmazsa ne oluyor
Ofis de maşallah hep boş muş ;PBeyler sadece bir kişi değil, ofiste olan kimse yok. Şimdi bir başkasına ulaştım. Oda yemeğe gittim,birazdan haber vereceğim diyor.
Lemina'yi bunlar da istemis ama Fiko onu alamayiz falan demis. Simdi adi bizimle gectigi icin kafayi yediler.Beşiktaş taraftarı neden Fikret ormanın istifasını istiyor
Transfer yapmadığı içinmi
İzlanda seni yavaşlattı broBeyler sadece bir kişi değil, ofiste olan kimse yok. Şimdi bir başkasına ulaştım. Oda yemeğe gittim,birazdan haber vereceğim diyor.
Aslinda 0 forvetimiz vardi orasi normal oldubi ben mi huzursuz oluyorum la bu kadar degisiklik yaptik kadroda hatta bir gecede...
Var :
Kontratini bu hafta uzatti, gec kaldik artik 10 milyon euro cekerler.Kaan ayhan alamaz miyiz yaw 3+2 yapalim ikisini seneye veririz her yerde oynar bekleri de lemina kaan bile yapabiliriz
Lemina'yi bunlar da istemis ama Fiko onu alamayiz falan demis. Simdi adi bizimle gectigi icin kafayi yediler.