- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
andone yalniz cok iyi bir yedek olabilir ama buyuk takimda ne yapar ondan biraz suphem var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banega
?Beyler Banega haberleri çoğaldı.
var mi oyle haberler yavNaga 5 milyona falan gittiyse gerçekten yönetime 2 sene en ufak eleştiride bulunmam
Mehmet özcan gelmeliydi, cok iyi referansları varDhde bi yorum atmistim. isimlere takilmayin, sayisal olarak olarak bu gerceklesecek sankiEkli dosyayı görüntüle 59238
hoca 2013te taylanı aldırıyodu.salihten de iyi dediler.topla arası iyi normalde,şık hareketleri de var.evet basıyo,preste yapıyo ve fizikte iyi ama eksik olan bişeyler var.Ben de sırf o yüzden takip ettim Erzurum da epey potansiyeli deniyordu ama ben bir ışık göremedim kendisinde aytaç kara cuk oturan bir örnek
Aynen renktaş sonradan girip attıydıAndone ilk hafta gol atmıştı herhalde?Özetlerde görmüş idim...
ben carlos eduardoyu bekliyorum.banega ile ilgilenmiyorumTwitter da.
Acaba Belhanda mı gidecek ?
Cenk Beşiktaş ve biz arasında gibi bir şey okudum eğer gerçekse ve aklı varsa geleceği takım biz olmalıyız. Hem uzun maraton hem muhtemel başarı ve ş.liginden kendini tekrar kanıtlama şansı.
Bu terra pizza formanin onunde leş gibi durmuyor mu? Keske almasalarmiş