Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
andone yalniz cok iyi bir yedek olabilir ama buyuk takimda ne yapar ondan biraz suphem var

Ben de sırf o yüzden takip ettim Erzurum da epey potansiyeli deniyordu ama ben bir ışık göremedim kendisinde aytaç kara cuk oturan bir örnek
hoca 2013te taylanı aldırıyodu.salihten de iyi dediler.topla arası iyi normalde,şık hareketleri de var.evet basıyo,preste yapıyo ve fizikte iyi ama eksik olan bişeyler var.

Sirf yerli alacagiz diye vasat alti adamlari doldurmanin ne anlami var? Kullanamayacaksin ki onlari. Halil Dervisoglu vardi. Niye almadiniz? 3 milyon istediler diye mi? Isteyecek tabi, kumasi iyi. Alacaksan biraz para verip kumasi olan yerli genclerden al. Taylan sana ömer Bayramdan fazla katki veremez.

Cenk Beşiktaş ve biz arasında gibi bir şey okudum eğer gerçekse ve aklı varsa geleceği takım biz olmalıyız. Hem uzun maraton hem muhtemel başarı ve ş.liginden kendini tekrar kanıtlama şansı.

Cenk Evertonda oynayamayacak belli.Yarın transfer yapacağını düşünüyorum.Biz 2 forvet aldık bize zor gibi.Ya bjk ya da almanya diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt