Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Taylan Antalyalı da kritik konu Lemina, Andone oyuncuların maliyetinden sonra Diagne'nin gidişinden gelecek parayla bütçe artarsa Erzurum'dan bonservisi alınacak eğer sınırda olunursa alınmayacak
Gelecekse en kötü bonservisini kendi alir

Donk gitmez. Donk yedek stoper arkadaşlar.
Yedek stoper alınmayacak.

ahmet gürleyen dısında bildiğiniz stoper ve solbek var mı lan gurbetçilerden

Görünen o ki Linnes gidecek boşalan kontenjana Lemina gelecek. Naga-sol bek işi devre arasına kalacak gibi

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

peki southampton leminayı niye satmıyoda kiralıyor sebep ne olabiir?
Düzenli forma giyemediği için istedikleri bedellerde teklif gelmesi zor. Kendisi 5-10 liraya satılacak bir oyuncu değil bunu onlarda biliyor. Premier ligde ortasahanın dinamik ve atlet olmasından çok teknik seviyesi üst düzey olması önem taşıyor. Badou gibi dinamik bir oyuncuyu bile konsomatrise çevirdiler orda :D hatta badounun oynadığı southampton - stoke maçında Lemina resmen eziyet çektirdi çocuğa. Bizde düzenli forma giyerse teklif geleceğini biliyorlar. O yüzden opsiyon koymamız şart. 30-35 maç forma giydiğini düşünürsek Ndiayenin yarım sezonda 16 ettiği yerde sezon sonu elde tutmamız çok zor.

Yav buraya yazılmaz ama, heyecanlanınca lavobo ihtiyacım gelir, akşamdan beridir 30 defa gittim, 25 i yanlış anonstu, bünyeyide bozdu deadline- day :asd:

1567382140377.webp

Lemina alınıp bir de sol bek alırsak stoper almaya gerek yok Donk gönderilmeyecekse.Hem orta sahayı hem de stoperi yedekleyebilecek bi adam sonuçta Donk.Ben ilk olarak Nagatomoyu gönderirdim eğer ffp den eksiye düşmezsek bedelsiz olarak kiralama falan olabilir.Eğer illa ki para lazımsa muhtemelen Linnes en para edecek adam gibi duruyo ama bekleri yedeklediği için sıkıntı olur gönderilmesi.Bu kadar güzel haberlerin ardından umarım yine bi mevkiide eksiklik yaşayarak bitirmeyiz transfer sezonunu.Lemina ve sol bek takviyeleriyle iyi bi transfer sezonu geçirmiş oluruz her ne kadar sol kanat yedek eksiğimiz olsa da.

Benim anladigim Brighton&Hove Albion Maupay isimli bir santrafor alinca Andone'yi gózden cikarmis. Transfermarkt iki santrafor gösteriyor bu takimda(Andone haric).

Brighton forumundan yorumlar

Florin Andone en route to Galatasaray?

Do we just not need strikers this season?

Pissed G Pot off royally with the red card I suppose

Would be disappointing imo

I can't seriously see how we can let another striker go

Translates as Florin Andone and Lemina are the last bombs of the transfer .. Galatasaray has added two more important names in the squad .. Good luck .. (Nevzat Dindar)

He cost us 3 points against Southampton but it seems like a bizarre move to let him go when we are already struggling to score goals.
Would be gutted - would leave us short up front and I feel he has something to give to the team.

5 saat önce falcao istanbula indi, kimse konuşmuyor

Hahshajjsjaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt