Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denk oluyorsa nagatomo gitsin linnes kalsın

Her senenin klasik sozudur: " Bu sene sampiyonluk cok kritik. "
Ama bu sene sampiyonluk hakikaten cok kritik. Bu sene de sampiyon olursak hakikaten TR'nin Bayern'i oluruz. FB de pratik manada iflas eder. Aldiklari oyuncularin cogu yagli kaziktan ibaret ve Vedat haricinde bu paralarin geri donusu de imkansiz. Bu yil 600M borc olur 700M. 600M borcu olan takim 33 yasindaki Gustavo'yu 6M bonservisle aliyor, 32'lik Kruse'yi aliyor, 33'luk Kolarov'un kapisinda yatiyor. Guler misin aglar misin.

Ek olarak son bir bilgi bırakıp gideyim benimde uykum geldi. Anderlecht çok kırgın Albayraklık yapmak istiyorlar :) Yunus için yine masaya oturdular yarın olgunlaşır bu transfer.
Albayrak: Anderlecht'e satmak için önce diagneyi önerdim, onu istemeyince belhandayı verelim dedim, o da olmayınca en sonunda yunusu verdik.

Başlık açtım ayrıyetten, fotoğrafı da attım. 02:54'de girilmiş. Mario LEMİNA hayırlı olsun.
giphy.gif

Benim anladigim Brighton&Hove Albion Maupay isimli bir santrafor alinca Andone'yi gózden cikarmis. Transfermarkt iki santrafor gösteriyor bu takimda(Andone haric).

Brighton forumundan yorumlar

Florin Andone en route to Galatasaray?

Pissed G Pot off royally with the red card I suppose

I can't seriously see how we can let another striker go

Translates as Florin Andone and Lemina are the last bombs of the transfer .. Galatasaray has added two more important names in the squad .. Good luck .. (Nevzat Dindar)
andone maupay`den iyi adam bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt