Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Yedi uyurlardan hangisisin rengimBoaaaaaatengggggggggg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedi uyurlardan hangisisin rengimBoaaaaaatengggggggggg
Bekliyoruz.sal gelsinBeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Albayrak: Anderlecht'e satmak için önce diagneyi önerdim, onu istemeyince belhandayı verelim dedim, o da olmayınca en sonunda yunusu verdik.Ek olarak son bir bilgi bırakıp gideyim benimde uykum geldi. Anderlecht çok kırgın Albayraklık yapmak istiyorlarYunus için yine masaya oturdular yarın olgunlaşır bu transfer.
Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Başlık açtım ayrıyetten, fotoğrafı da attım. 02:54'de girilmiş. Mario LEMİNA hayırlı olsun.
KRALLLLLBaşlık açtım ayrıyetten, fotoğrafı da attım. 02:54'de girilmiş. Mario LEMİNA hayırlı olsun.
Başlık açtım ayrıyetten, fotoğrafı da attım. 02:54'de girilmiş. Mario LEMİNA hayırlı olsun.
nude'u hakettin reisBaşlık açtım ayrıyetten, fotoğrafı da attım. 02:54'de girilmiş. Mario LEMİNA hayırlı olsun.
andone maupay`den iyi adam benceBenim anladigim Brighton&Hove Albion Maupay isimli bir santrafor alinca Andone'yi gózden cikarmis. Transfermarkt iki santrafor gösteriyor bu takimda(Andone haric).
Brighton forumundan yorumlar
Florin Andone en route to Galatasaray?
Pissed G Pot off royally with the red card I suppose
I can't seriously see how we can let another striker go
Translates as Florin Andone and Lemina are the last bombs of the transfer .. Galatasaray has added two more important names in the squad .. Good luck .. (Nevzat Dindar)