Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.967
- 17.328
- 1.838
Hadi inşallah renktaş hallolur bu kısa sürede umarımGidişlere bağlı bir sol bek ama soracağım soru biraz dolaylı olduğundan özelden sordum kendisine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi inşallah renktaş hallolur bu kısa sürede umarımGidişlere bağlı bir sol bek ama soracağım soru biraz dolaylı olduğundan özelden sordum kendisine.
Sag bek ve stoper oynayan birisi alinabilirmis veya geyik de olabilir
neden ?Babel yedek kalmaz bence renktaş
Çok güzel erkenmiş.Teşekkür ederim06:45 TK 1988 ile geliyor.
Bu milli takım Türkiye maçları kimle ne zaman oynuyor 2 hafta mi bosluk şampiyonlar ligi ilk macimiz ne zamanBu iki hafta ara nasıl geçecek?Kim verecek bunun hesabını?Vakit geçmiyor.
Mariano zaten iyi oyuncu adamın pas istasyonu getirebileceğimiz hiç bir oyuncu Marianodan iyi olamaz şu aşamdaStoper ve sağ bek kesinlikle gündemimizde yok. Taraftar beğenmese de hoca Mariano'dan memnun.
Yok o gelmez.Abi bir isim bilgim daha var. Onu özelden atıyorum sana kontrol edersen sevinirim.
O zaman Andone yedekBabel yedek kalmaz bence renktaş
adam gol atıyor top tutuyor ligi biliyor hava toplarında etkinneden ?
Abi bir isim bilgim daha var. Onu özelden atıyorum sana kontrol edersen sevinirim.
ama maç temposunu pek kaldıramaz sankiadam gol atıyor top tutuyor ligi biliyor hava toplarında etkin
Real kalan sürede iyi transferler yapmazsa yenme şansımız var bence sakatlık,formsuzluk her türlü sıkıntı var şu anda adamlarda,bizim maç gelene kadar toparlanırlar mı bilemeyiz ama kurduğumuz kadro beklenen oynu oynamaya başlarsa çok ciddi şansımız var bence.PSG için bu kadro da yetmez Neymar takımda kalıp İcardi de geliyorsa helePSG ve Real’den içeride “ulan gaza gelmeyelim tabi de 6 puan alabiliriz, neden alamayalım” diye düşünmeme sebep olan bir deadline oluyor.![]()
Matematik çok zor dese de içeride çok fena maçlar olacak bence. CL’den hiç umudum yoktu ama ne yalan söyleyeyim heyecanlandım tekrar. İçeride PSG’ye de Real’e de kök söktüreceğiz gibi bir hissiyatım var.