Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG ve Real’den içeride “ulan gaza gelmeyelim tabi de 6 puan alabiliriz, neden alamayalım” diye düşünmeme sebep olan bir deadline oluyor. 😁

Matematik çok zor dese de içeride çok fena maçlar olacak bence. CL’den hiç umudum yoktu ama ne yalan söyleyeyim heyecanlandım tekrar. İçeride PSG’ye de Real’e de kök söktüreceğiz gibi bir hissiyatım var.

Belhanda-Seri-lemina-nzonzi-feghouli aynı andan oynarsa harika bir şekilde pas oyunu oynarız , uçarız.Ayrıca kanatlarda hem feghouli hem belhanda pres yapan ve adam kovalayan oyuncular yani böylece hep birlikte savunma yapıp hep birlikte hucuma çıkar takım.Hucumda nzonzi stoperlerin arasına girer ce seri lemina hucumda rahatlar.Leminanın şut özelliği de iyi ceza sahası civarında gol de arar

oLDp91.png

nice 3. olmustu böyle :D

PSG ve Real’den içeride “ulan gaza gelmeyelim tabi de 6 puan alabiliriz, neden alamayalım” diye düşünmeme sebep olan bir deadline oluyor.

Matematik çok zor dese de içeride çok fena maçlar olacak bence. CL’den hiç umudum yoktu ama ne yalan söyleyeyim heyecanlandım tekrar. İçeride PSG’ye de Real’e de kök söktüreceğiz gibi bir hissiyatım var.
Real kalan sürede iyi transferler yapmazsa yenme şansımız var bence sakatlık,formsuzluk her türlü sıkıntı var şu anda adamlarda,bizim maç gelene kadar toparlanırlar mı bilemeyiz ama kurduğumuz kadro beklenen oynu oynamaya başlarsa çok ciddi şansımız var bence.PSG için bu kadro da yetmez Neymar takımda kalıp İcardi de geliyorsa hele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt