Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener, Mariano'yu kesebilirse elimiz çok rahatlayacak yedekte 2 yabancı bekletme şansımız olacak. 4-4-2 li kadro yapmaya çalıştım Lemina da geldiği için kadro kuramadım kimseyi kesemiyorum :asd:

Yalnız fm de anadolu kluplerini aldığımda hep para olmadığından full kiralik takım kurardım, kendime de kızardım böyle hiç gerçekçi olmuyor diye vallahi bu sene resmen onu yaşadık ama diğer sene de bi bu kadar yorulacağız tekrar:D

Bu hafta store’a gideceğim. Hem hatuna hem de kendime forma alacağız. Falcao yazdıralım diye bekledik bütün yaz. Beden vardır inşallah tabi. Bütçemiz dahilinde elimizden gelen katkıyı yapacağız kulübe. Bence her Galatasaraylı bu yıl bileklik, atkı dahi olsa ufak bir katkı sağlamalı renktaşlar. Bir sigara paketinden kesip atkı almak bile faydadır. Az çok demeyin hiç bana göre.

Bence en çok hakeden yönetim de bu yönetim oldu. Adamlar son gün yangın tayfanın bile takdirini topladıysa kimse laf edemez bundan sonra. Yangın tayfanın yangınları sayesinde iyi oluyoruz iddiası da gerçek olabilir. 😂 Store’ları boşaltmak lazım dostlar. 😊

Ben de bayadır çıktığı gibi forma almıyordum. İndirimli geçen sezonun formalarıyla takılmak yeterli geliyordu. İlk defa isimli Falcao'lu bir forma alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt