Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.379
- 2.270
- 2.278
Bizim takimda Kimler milli takimda herhangi bi liste ya da konu var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio Ramos'u maasini odemeden kiralayamiyorsak yaziklar olsun boyle yonetime.

Buraya atınsana.. instagram yok bizdeYengenin karşılama esnasında çektiği story'e göz attım tekrardan. Kadın taraftarı ilk gördüğü an esaslı bir what çekip, "o my god"a bağlamış cümleyi.![]()
beni bulana 100 avro
Yerli oyunculardan kimse yok. Yabancılardan da sadece Nzonzi gitti galibaBizim takimda Kimler milli takimda herhangi bi liste ya da konu var mi?
Ünsalda Muromu ?BARON ADMİN
Belhanda kesilir direkŞener, Mariano'yu kesebilirse elimiz çok rahatlayacak yedekte 2 yabancı bekletme şansımız olacak. 4-4-2 li kadro yapmaya çalıştım Lemina da geldiği için kadro kuramadım kimseyi kesemiyorum![]()
Bu hafta store’a gideceğim. Hem hatuna hem de kendime forma alacağız. Falcao yazdıralım diye bekledik bütün yaz. Beden vardır inşallah tabi. Bütçemiz dahilinde elimizden gelen katkıyı yapacağız kulübe. Bence her Galatasaraylı bu yıl bileklik, atkı dahi olsa ufak bir katkı sağlamalı renktaşlar. Bir sigara paketinden kesip atkı almak bile faydadır. Az çok demeyin hiç bana göre.
Bence en çok hakeden yönetim de bu yönetim oldu. Adamlar son gün yangın tayfanın bile takdirini topladıysa kimse laf edemez bundan sonra. Yangın tayfanın yangınları sayesinde iyi oluyoruz iddiası da gerçek olabilir.Store’ları boşaltmak lazım dostlar.
![]()
Bence bu dönemin transfer başarısı Nzonzi oldu. Size göre nedir?
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda'yı kestim zaten ama yine de 4-4-2 li kadro kuramadımBelhanda kesilir direk