Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler gece 2den beri takip edemedim Lemina geliyorsa Linnes mi gidiyor şimdi haber var mı

Lemina ve Seri aynı bölgenin oyuncusu değil ezbere yorum yapıyorsun şuan

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lemina forvet mi oynuyor? Kalede mi duruyor? Aynı bölgede oynuyor ama farklı tarzda adamlar dersin kabul de aynı bölge yani. Lemina’yı oynatmak için Muslera’yı kesemeyeceğine göre orta üçlüden birini keseceksin.

Belhanda’yı kesecekse bile onun yerine Babel, Emre, Andone, Feg’i falan koyar benim bildiğim Terim, kim kalıyor Nzonzi ve Seri, ok?

Bu Maicon un satış opsiyonu ne kadardı ordan bi para gelse süper olur
3 veya 4 m euro idi diye hatırlıyorum. Gelecek sene sonunda gelmesi elimizi rahatlatıyor. 4 oradan 8 veya 9 da Diagne'den gelirse 12-13 gibi bir rakam elimizde oluyor ve elimiz gelecek transfer döneminde de baya rahatlıyor.

diagneyi kiraladıysak kiralama ücreti ffp ye sayılıyormu arkadaşlar ?

Nzonzi'nin 1+1 mevzusu nasıl tam olarak? Önümüzdeki yaz başka takım alabilirmiş dedi bir arkadaşım doğru mu?

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nzonzi-Lemina
Seri
Feghouli-Falcao-Babel

Şu takımın bekleri Mariano&Nagatomo olmaması gerekiyordu, inşallah devre arasında bekleri de değiştirebiliriz ...

Emre Mor-1 yıllık-opsiyon 8 milyon
Nzonzi-2 yıllık-opsiyon 13 milyon
Seri-1 yıllık-opsiyon 18 milyon
Andone-1 yıllık-opsiyon bilinmiyor
Lemina-1 yıllık-opsiyon bilinmiyor

Bu yıl kiralık transferlerimiz bunlar.Emre Mor eğer tutarsa onu kesin alırız bence.Tutmazsa zaten kiralık olduğu için gidecek kaybedeceğimiz bir şey yok,yani Onyekuru gibi keşke alsaydık,niye alamadık durumu olacak bir oyuncu olmayacağı kesin her halükarda.Nzonzi zaten 2 yıllık kiralık onu da geç.Andone'nin opsiyonu henüz bilinmiyor ama makul bir opsiyonu olur,opsiyon uygun olmazsa da pazarlıkla falan onu da alırız işimize yararsa.Lemina'nın opsiyonu çok önemli burada.Onun için de KAP beklemek lazım.Seri'nin ise çok ekstrem bir durum olmadıkça gelecek yıl kadromuzda olacağını düşünmüyorum.Sanki böyle bakıldığında o kadar da sıkıntılı bir durum yok gibi.

Takımı benimseme açısından sayısal olarak fazla olması problem teşkil edebilir biraz, Mor ile Andone tutarsa alınır zaten, Lemina çok zor, Seri imkansız.

Vay be Frankfurt Bas Dost'tan sonra simdi de Andre Silva yi alacakmis.

Bence de Belhanda Ocak ayında gider para kazanmak için son şansımız çünkü yaza 1 sene sözleşmesi kalmış oluyor uzatmayız herhalde

Bence babeli keseceksek bu yapılacak kanat transferi ile olur.
aksi taktirde belhandayı bırak babeli kesmeyi kadroya girmemesi lazım.Hatta kesinlikle satmamız gerekiyordu.
Muslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Feghouli - Nzonzi - Seri - Lemina
Falcao - Belhanda
Takımı böyle görebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt