Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.386
- 25.719
- 2.598
Bjkliler cildirmis ahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina ve Seri aynı bölgenin oyuncusu değil ezbere yorum yapıyorsun şuan
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 veya 4 m euro idi diye hatırlıyorum. Gelecek sene sonunda gelmesi elimizi rahatlatıyor. 4 oradan 8 veya 9 da Diagne'den gelirse 12-13 gibi bir rakam elimizde oluyor ve elimiz gelecek transfer döneminde de baya rahatlıyor.Bu Maicon un satış opsiyonu ne kadardı ordan bi para gelse süper olur
İzleyip göreceğiz, Babel şuanda istediğimiz gibi değil maalesef.
Emre Mor-1 yıllık-opsiyon 8 milyon
Nzonzi-2 yıllık-opsiyon 13 milyon
Seri-1 yıllık-opsiyon 18 milyon
Andone-1 yıllık-opsiyon bilinmiyor
Lemina-1 yıllık-opsiyon bilinmiyor
Bu yıl kiralık transferlerimiz bunlar.Emre Mor eğer tutarsa onu kesin alırız bence.Tutmazsa zaten kiralık olduğu için gidecek kaybedeceğimiz bir şey yok,yani Onyekuru gibi keşke alsaydık,niye alamadık durumu olacak bir oyuncu olmayacağı kesin her halükarda.Nzonzi zaten 2 yıllık kiralık onu da geç.Andone'nin opsiyonu henüz bilinmiyor ama makul bir opsiyonu olur,opsiyon uygun olmazsa da pazarlıkla falan onu da alırız işimize yararsa.Lemina'nın opsiyonu çok önemli burada.Onun için de KAP beklemek lazım.Seri'nin ise çok ekstrem bir durum olmadıkça gelecek yıl kadromuzda olacağını düşünmüyorum.Sanki böyle bakıldığında o kadar da sıkıntılı bir durum yok gibi.
hayır doğru değil iki sezon kiraladık özeti buNzonzi'nin 1+1 mevzusu nasıl tam olarak? Önümüzdeki yaz başka takım alabilirmiş dedi bir arkadaşım doğru mu?
Bence babeli keseceksek bu yapılacak kanat transferi ile olur.
aksi taktirde belhandayı bırak babeli kesmeyi kadroya girmemesi lazım.Hatta kesinlikle satmamız gerekiyordu.
buna karsin rebic milana gidiyormusVay be Frankfurt Bas Dost'tan sonra simdi de Andre Silva yi alacakmis.
bi işte başarısız olan biri varsa allah selçuk şansı versin diyorum. adam efso şanslı yav sdaSelçuk İnan öyle bir yer etti ki Pogba-Modric-De Bruyne yarın el ele gelse bunların yedeği yine Selçuk olacak adamın gibi eminim![]()