Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şükrü hanedar londraya önlibero icin gitti demişti herkes hatırlayın , muhtemelen orada lemine ve andone icin görüsme yaptı cok bariz.

Demin Beşiktaşlı bir arkadaşla konuştum Elneny-Lemina ne alaka diye, Fiko'ya sövdü, taraftarı dinlemiyor ikinci bir Aziz Yıldırım gibi davranıyor diye.
Murat özenin yorumlarının altında istifa diyor hepsi. Seninde başkanın 'taraftarın söylediğine bakmayız' derse Mustafa Cengizde kalamaz. Fiko'yu taraftarının önüne atan koca yürekli Mustafa Cengiz'i tebrik edelim

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images

Altındaki yorumlar koparttı

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan madem Turkiye ye geliyor biz neden almadik demiş tinerciler.Ulan Galatasaray dururken Bjk ye neden gelsin beyinsizler?Kendileriyle bizi bir tutuyorlar lan şaka gibi

falcao ve andone'nin gelmesinin en olumlu yanlarından biri de ileriye atılan toplar tenis topu gibi hemen bizim sahaya gelmeyecek. ikisi de iyi top saklıyor ileriye atılacak toplarda topu saklayıp defans ve orta sahayı rahatlatırlar.

Takımı benimseme açısından sayısal olarak fazla olması problem teşkil edebilir biraz, Mor ile Andone tutarsa alınır zaten, Lemina çok zor, Seri imkansız.

İşler kötü gittiğinde toparlaması zor olabilir. Fener geçen sene eziyet çekti bu yüzden. Ama bizdeki ortam daha farklı. Takımın başında Fatih Terim, Florya'da Abdurrahim oldukça ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Gelenler Diagne gibi uçarı tipler olmadıkça :D

Şu İstanbul’a 10 günlüğüne geldim şansıma maç deplasmanda oldu. En azından Falcao imza törenine gideyim diyorum bileti nasıl alırım belli oldu mu detaylar 2 kişilik bilet almam lazım.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Abiler Allah rızası için şu Belhandayı İlk 11'e yazmayın.. Kendimize durduk yere işkence etmek için hiçbir sebebimiz yok..

Muslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Feghouli - Nzonzi - Lemina-Emre Mor
Falcao - Babel
Andone ile Babel yer değişebilir.. Hatta Bence Babel top tuttuğu için daha etkili olur forvette ve sol açıkta Emre Mor oynar.. Ortasaha'da Nzonzi-Lemine-Seri maçlardaki form durumlarına göre değişerek oynar..

sabah saatlerinde luiz gustavo ve falcao'nun sağlık kontrolleri yapıldı.

fenerbahçe masörleri ile muhabbet ettik.

Gustova da ezeli dostumuz fenerbahçe'ye hayırlı olsun , kuş misafirlerimize diyorum.

Falcao için ciddi güvenlik önlemi vardı , malesef fotoğraf çektiremedik.

forma içinse söz aldım , bakalım..

* * *

ayrıca gün içerisinde lamina ve andone sağlık kontrolleri yapılacak hayırlı olsun.

falcao ve andone'nin gelmesinin en olumlu yanlarından biri de ileriye atılan toplar tenis topu gibi hemen bizim sahaya gelmeyecek. ikisi de iyi top saklıyor ileriye atılacak toplarda topu saklayıp defans ve orta sahayı rahatlatırlar.
Özellikle falkao alıyor veriyor yardımlaşıyor, yeri geliyor basıyor çalımı atıyor şutunu.. Oyşşş orgasm olmak üzesshsuahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt