Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O sezon pek oynamadı ama Caner falan da vardı.Inter'den kiralamışlardı gider gitmez.

Oyuncu nasılsa gideceğim,1 yıl burada idare ederim kafasında olursa zaten bu yapılanma daha başlamadan çökme aşamasına gelir.Şu an kağıt üstünde iyi isimler alıyoruz diye gözardı ediliyor ama umarım teknik heyet düşünmüştür bunu enine boyuna.
Kiralık adam geri gideceğim diye niye salsın, takımına kendini iyice ispat etmek için geliyor zaten Onyekuru mesela böyleydi geldi bize çoştu gitti temiz paraya.

Nzozi ve Luyindama'yla, orta saha Lemina'sıyla, sağ kanatta Feghouli'yle, öpsün sizi Falcao El-Tigre 💪🏆

Bu tezahuratla çooook can yakacaz çok istifa getirecez

icardi-psg için sağlık kontrollerinden geçecekmiş 17.00'da.

cavani-icardi-neymar....

Sana maç izlememeyi tavsiye ediyorum. Kayserisporlu futbolcular da dahil en kötü futbolcuydu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam teşekkür ederim tavsiyene uyup bundan sonra maç izlemeyeceğim Doğukancım :)))))

sabah saatlerinde luiz gustavo ve falcao'nun sağlık kontrolleri yapıldı.

fenerbahçe masörleri ile muhabbet ettik.

Gustova da ezeli dostumuz fenerbahçe'ye hayırlı olsun , kuş misafirlerimize diyorum.

Falcao için ciddi güvenlik önlemi vardı , malesef fotoğraf çektiremedik.

forma içinse söz aldım , bakalım..

* * *

ayrıca gün içerisinde lamina ve andone sağlık kontrolleri yapılacak hayırlı olsun.

LIVtemisin ustad? Bransini ogrenebilirmiyim? Benimki sadece merak. Eger buradan yazmak istemiyorsan ozeldende sorabilirim.

Kolay gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt