Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
opsiyon zorunlu gibi bir daha görüşmemek üzere veda etmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık adam geri gideceğim diye niye salsın, takımına kendini iyice ispat etmek için geliyor zaten Onyekuru mesela böyleydi geldi bize çoştu gitti temiz paraya.O sezon pek oynamadı ama Caner falan da vardı.Inter'den kiralamışlardı gider gitmez.
Oyuncu nasılsa gideceğim,1 yıl burada idare ederim kafasında olursa zaten bu yapılanma daha başlamadan çökme aşamasına gelir.Şu an kağıt üstünde iyi isimler alıyoruz diye gözardı ediliyor ama umarım teknik heyet düşünmüştür bunu enine boyuna.
Adam 1 saat sonra İstanbul'a geliyor büyük ihtimal sen son sayfaya geldiğinden gelmiş olurVallah suan 205. Sayfalardayimdaha buralara gelmedim .insallah.

Aynen o yüzden ilk 11'e 1-2 türk atabilirsek hamle şansımız artar.Boyle olursa yedeklere yabancı bırakamıyoruz demi? 11 yabanci 7 yerli olmaliydi diye biliyorum ben.
Omer bayram unutulmuşNzozi ve Luyindama'yla, orta saha Lemina'sıyla, sağ kanatta Feghouli'yle, öpsün sizi Falcao El-Tigre
Bu tezahuratla çooook can yakacaz çok istifa getirecez
Tamam teşekkür ederim tavsiyene uyup bundan sonra maç izlemeyeceğim DoğukancımSana maç izlememeyi tavsiye ediyorum. Kayserisporlu futbolcular da dahil en kötü futbolcuydu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kiralık adam geri gideceğim diye niye salsın, takımına kendini iyice ispat etmek için geliyor zaten Onyekuru mesela böyleydi geldi bize çoştu gitti temiz paraya.
Yedeğe 1 tane yabancı girebiliyor diye biliyorum.Boyle olursa yedeklere yabancı bırakamıyoruz demi? 11 yabanci 7 yerli olmaliydi diye biliyorum ben.
sabah saatlerinde luiz gustavo ve falcao'nun sağlık kontrolleri yapıldı.
fenerbahçe masörleri ile muhabbet ettik.
Gustova da ezeli dostumuz fenerbahçe'ye hayırlı olsun , kuş misafirlerimize diyorum.
Falcao için ciddi güvenlik önlemi vardı , malesef fotoğraf çektiremedik.
forma içinse söz aldım , bakalım..
* * *
ayrıca gün içerisinde lamina ve andone sağlık kontrolleri yapılacak hayırlı olsun.
Olsun keyfini cikartiyorumAdam 1 saat sonra İstanbul'a geliyor büyük ihtimal sen son sayfaya geldiğinden gelmiş olur![]()
Kayseri maçında takımın en iyisi Belhanda idi yalnız :-)
Tamam teşekkür ederim tavsiyene uyup bundan sonra maç izlemeyeceğim Doğukancım))))

11+1 mi yani.Yedeğe 1 tane yabancı girebiliyor diye biliyorum.
11+1 mi yani.
ben 7 yerli zorunlu diye biliyordum.
Lemina'nın kesinmiş bileti, Mojica sadece rezervasyon.Abi cok geriden geliyorum rezarvasyon mu kesin bilet mi?