Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.654
- 73.197
- 5.188
Linnes gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün maçta isteksizdi baya demekki transfer sebebiyle. İkili mücadeledelelere filan girmiyordu
Kasımpaşada Linnesi kiralayacak para yok!Linnes Kasımpaşa mı yapmayın ya
Kiralama bedeli kaç para verecek bu cimriler
Luyindamanınkide de zorunlu yazmiyordu ama zorunluydu hatirladıgim kadarıyla
Pek benzetemedim ama Özgün Koyutürk mü o ? Onun parmağı var ise bu adama artık yönetimde yer açalım bu nasıl bir ikna kabiliyetidir ?
ffp 3.350 geçecek. 2.115 maaş olarak geçiyor ffp etki etmiyorBen Diagne'den bir halt anlamadım. 3.350.000 kiralama verecekler. 2.115.000 ise biz karşılıyoruz maaş sanırım ama transfer ücreti diye geçiyor. 1.235.000 euro ffp ye yazılacak demek o zaman bu? Ayrıca zorunlu opsiyonda yok.
2 tane yaşlı beki tutup Linnes'i yollamak da bilemiyorum garip bir hamle
Selçuk bence takımda antrenör kadrosu için düşünülüyor. Daha oynayacak durumu da varken ki bence yok futbolcu sözleşmesi yenilendi.Donk Nzonzi Seri Lemina Taylan gibi bi orta saha rotasyonu elimizde olacaktı madem bu Selçukla neden sözleşme uzatıldı anlamıyorum
Turgay Demir, Okan Koç, ve bu gibi isimler aramakla bulunmaz. Bravo A spor'a. 
Ben Diagne'den bir halt anlamadım. 3.350.000 kiralama verecekler. 2.115.000 ise biz karşılıyoruz maaş sanırım ama transfer ücreti diye geçiyor. 1.235.000 euro ffp ye yazılacak demek o zaman bu? Ayrıca zorunlu opsiyonda yok.