Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk Nzonzi Seri Lemina Taylan gibi bi orta saha rotasyonu elimizde olacaktı madem bu Selçukla neden sözleşme uzatıldı anlamıyorum

lemina 12.30
diagne 13.00
da geldi
demekki 13.30 da bildirim geliyor yine
yarim saatte bir bildiri yollayacaklar

Ben Diagne'den bir halt anlamadım. 3.350.000 kiralama verecekler. 2.115.000 ise biz karşılıyoruz maaş sanırım ama transfer ücreti diye geçiyor. 1.235.000 euro ffp ye yazılacak demek o zaman bu? Ayrıca zorunlu opsiyonda yok.

Ben Diagne'den bir halt anlamadım. 3.350.000 kiralama verecekler. 2.115.000 ise biz karşılıyoruz maaş sanırım ama transfer ücreti diye geçiyor. 1.235.000 euro ffp ye yazılacak demek o zaman bu? Ayrıca zorunlu opsiyonda yok.
ffp 3.350 geçecek. 2.115 maaş olarak geçiyor ffp etki etmiyor

2 tane yaşlı beki tutup Linnes'i yollamak da bilemiyorum garip bir hamle

Mariano'nun kalma sebebi oyunu çok iyi kurması yaşı değil. Bazı şeyler yaştan önemlidir. Linnes ne yazık ki oyun kuramayan belli standartta bir bek. Gelecek sezon ikisiyle de yollar ayrılacak nasıl olsa.

Donk Nzonzi Seri Lemina Taylan gibi bi orta saha rotasyonu elimizde olacaktı madem bu Selçukla neden sözleşme uzatıldı anlamıyorum
Selçuk bence takımda antrenör kadrosu için düşünülüyor. Daha oynayacak durumu da varken ki bence yok futbolcu sözleşmesi yenilendi.

Maaşı niye çıkıyorsun öyle olsa her aldığımız topçunun maaşını çıkarmamız lazım.

Transfer al sat bütçesi ayrı , maaş ayrı

3,3 transfer bütçesinde yer açtık

Maaşda 2,2 eksi oldu

linnesin gitmesi çok güzel oldu maaşından kurtuluyoruz ayrıca şener+mariano var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt