Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.262
- 4.699
- 1.223
beyler objektif bi şekilde konuşuyorum bu kadro uefa kupasını alabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.350 ffpye geciyorBen Diagne'den bir halt anlamadım. 3.350.000 kiralama verecekler. 2.115.000 ise biz karşılıyoruz maaş sanırım ama transfer ücreti diye geçiyor. 1.235.000 euro ffp ye yazılacak demek o zaman bu? Ayrıca zorunlu opsiyonda yok.
"Profesyonel futbolcu Christian Luyindama Nekadio ve kulübü S.A. Standard De Liege ile oyuncunun 2018-2019 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde oyuncunun satın alma opsiyonuna tek taraflı olarak sahiptir.Luyindamanınkide de zorunlu yazmiyordu ama zorunluydu hatirladıgim kadarıyla
Ben Diagne'den bir halt anlamadım. 3.350.000 kiralama verecekler. 2.115.000 ise biz karşılıyoruz maaş sanırım ama transfer ücreti diye geçiyor. 1.235.000 euro ffp ye yazılacak demek o zaman bu? Ayrıca zorunlu opsiyonda yok.
Mariano'nun kalma sebebi oyunu çok iyi kurması yaşı değil. Bazı şeyler yaştan önemlidir. Linnes ne yazık ki oyun kuramayan belli standartta bir bek. Gelecek sezon ikisiyle de yollar ayrılacak nasıl olsa.
Mehmet Emin Uluç u kazığa oturtup Taksim meydanına koyacaksın adi herif.

Emrenin g.tü atmamış halinden önce mi bu yorum.zira adamın dün gece g.tü attı maçtaAspordaki kel gustavo emre Galatasaray ortasahasından daha iyi dedi.
emre sezonu kapatmis diyolardi dun ne kadar dogruA spordaki keltoș mehmet emine göre, 40lık emre ve 33lük gustavo orta sahası, Nzonzi Seri Lemina orta sahasından daha kuvvetleymiş..
Ulan para kazanıyor bu adamlar bu işten bide ah ulan ah..