Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi seri lemina orta sahası real ve psg orta sahasından ıyidir. Hiç duygusal bakmıyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seri yi asil zaten Cl de anlayacagiz ne oldugunu
Bizim lig asiri kapali ve kontra futboluna dayali,adamin kafasinda ki futbol onlara gore ,tek beklentim falcao reis takimi ileri tasiyacagi icin Seri guzel isler yapacaktir ileri zamanlarda

Medipol Başakşehir, Martin Skrtel’i kadrosuna kattı.

(AA)

Fiko forveti kucaklamış getiriyor :)

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1567431891747.webp
    FB_IMG_1567431891747.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 147
Kolarovu troll diye attık ortaya gerçek çıktı 😂

Yanliz bu epl top takim disi aslinda kimi aldigi pek de onemli degil,zira rakibimiz olamiyorlsr hic bir sekilde ,zamanla avrupa ligi desek orayida ciddiye alnlar yine top takimlari oluyor Cl ye katilmak icin

Benim korkum ,valencia ,sevilla,lyon ,.portekiz ekipleri ve italyan ekiplerinin asiri gelismesidir,oralsrin 2,3 veye 3,4 .takimlari asil rakiplerimiz.
1.torba ekipleri her zaman top class zaten
3. ve 4. torba ekiplerinin fahis bedeller harcayacak duzeye gelmesi ciddi anlamda bizi uzer.

Shaktar, Lyon gibi takımlar da 60’a oyuncu satıp alabiliyor.

Falcao ve eşinin fotosunu gösteriyorlar şuan trt de, aga dev ekranda bakıyorum, hakikatten yengenin gözleri dolmuş, nasılda hayran hayran bakıyorlar.
Hakikatten bir forvet transferinden fazlası bu olay. Başarılı olur olmaz orası ayrı, ama inanılmaz bir resim ve inanılmaz bir reklam.

Lemina okadar iyimi?
Walla son gunde geldi diye siradan bir transfer gibi bir his verdi. Andone de oyle, medyada pek bir yanki bulmadi. Iki oyuncu hakkinda pek bir bilgi sahibi degilim ama kariyer olarak ust ligde oynadiklarini biliyorum.

Walla merakla bekliyorum, bakalim nasil katki verecekler

Linnes Trabzon kiralık olur herhalde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzona yollamayalım Linnesi ne alaka.Trabzonla herhangi bir münasebetimiz yok zaten.Para verseler de vermesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt