Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina okadar iyimi?
Walla son gunde geldi diye siradan bir transfer gibi bir his verdi. Andone de oyle, medyada pek bir yanki bulmadi. Iki oyuncu hakkinda pek bir bilgi sahibi degilim ama kariyer olarak ust ligde oynadiklarini biliyorum.

Walla merakla bekliyorum, bakalim nasil katki verecekler
Lemina fizik olarak iyi durumda ise muazzam bir oyuncu. Dripling yeteneği var, ligin içinden geçer.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolarov u ortaya ilk atan Galatalı ağabey adlı twitter hesabı troll demişti bence uğraşıyoruz bunu yazan hesap gayet ciddi kapları sponsoru 5 10 dakika önceden yazan böyle saçma sapan sosyal medya trolluguyle uğraşacak biri değil taraftar tam gaza gelmesin istediği için ön aldı bence cunki roma kolay kolay bırakmaz zaman da az ama bence uğraşıyoruz ya da uğraştık..

3 milyon e felan linnes gitse son dk 3 milyonu romaya versek kolarov gelse de kimin sözleşmesini donduracağız. Oda ayrı birşey arkadaş şu andoneye hiç gerek yoktu ya direk kolarovu alacaktın. Falcao adem babel götürecekti.
Kolarov gelicekse gönder Naga'yı gitsin.
Hem stoperide yedekler.

La Gazetta Della Sport muhabiri Nicolo Schira: "Roma'ya Aleksander Kolarov için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilenip ilgilenmediğini sordum fakat kulüp oyuncuyu satmak istemiyor. Önümüzdeki haftalarda sözleşme yenileyeceklermiş."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt