Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes’e rotasyon oyuncusu diyoruz ama geçen sezon 33 maç oynamış. Yani bir as oyuncu kadar maça çıkmış.
Nagatomo ve Mariano 1 yaş daha almış olacaklar bu yıl. Yani Linnes’e daha çok ihtiyacımız olacaktı ama artık 35 maça çıkacak bir Linnes yok.
Kontenjanda yer açılmalıydı evet ama beklerimiz böyle sıkıntılıyken joker oyuncumuzu göndermek bana göre yanlış bir hamle. Sezon içerisinde bunun sıkıntısını fazlasıyla çekeriz.

Lemina sağ tarafta oynar demişler bence de yanlış hamle umarım patlamayız.

Leminada sorna iki trasbfee daha bekliyorum biri yerli biri yabancı Nagatomo gider

Beyler,bugun bir timsah vakasina daha şahit olabiliriz.Marsilya Valentin Rongier'i alamamiş.Gustavo yu birakmayabilirler.Aciklamanin henuz olmamasi bu ihtimali guclendiriyor :asd:

1567435278560.webp

Linnes’e rotasyon oyuncusu diyoruz ama geçen sezon 33 maç oynamış. Yani bir as oyuncu kadar maça çıkmış.
Nagatomo ve Mariano 1 yaş daha almış olacaklar bu yıl. Yani Linnes’e daha çok ihtiyacımız olacaktı ama artık 35 maça çıkacak bir Linnes yok.
Kontenjanda yer açılmalıydı evet ama beklerimiz böyle sıkıntılıyken joker oyuncumuzu göndermek bana göre yanlış bir hamle. Sezon içerisinde bunun sıkıntısını fazlasıyla çekeriz.
+ lines, nagadan daha çok maça çıkmış. Hangisi as oyuncu düşünmek lazım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gustavo yatmış mı? Yok artık sanmıyorum eğer doğruysa ne toshack geçeriz var ya ahahahaha inş gerçektir :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt