Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes’e rotasyon oyuncusu diyoruz ama geçen sezon 33 maç oynamış. Yani bir as oyuncu kadar maça çıkmış.
Nagatomo ve Mariano 1 yaş daha almış olacaklar bu yıl. Yani Linnes’e daha çok ihtiyacımız olacaktı ama artık 35 maça çıkacak bir Linnes yok.
Kontenjanda yer açılmalıydı evet ama beklerimiz böyle sıkıntılıyken joker oyuncumuzu göndermek bana göre yanlış bir hamle. Sezon içerisinde bunun sıkıntısını fazlasıyla çekeriz.
Sa 4 5 saattir denizdeydim inş bu süre zarfında yeni 1 herif almışızdır sn rdaşlarım
Fenerbahçe nin içinde zaten azizciler baya var doğru zamanı bekliyorlar ali koçu indirmek için dua ediyorlardır şu an takım başarısız olsun diye![]()

Topal basaktaAntu isyanda.Ben Arfa’dan sonra Gustavo’da yatmış diyorlar.
Bu gidişle sonunda Mehmet Topal ile yine anlaşacaklar galiba.
+ lines, nagadan daha çok maça çıkmış. Hangisi as oyuncu düşünmek lazım.Linnes’e rotasyon oyuncusu diyoruz ama geçen sezon 33 maç oynamış. Yani bir as oyuncu kadar maça çıkmış.
Nagatomo ve Mariano 1 yaş daha almış olacaklar bu yıl. Yani Linnes’e daha çok ihtiyacımız olacaktı ama artık 35 maça çıkacak bir Linnes yok.
Kontenjanda yer açılmalıydı evet ama beklerimiz böyle sıkıntılıyken joker oyuncumuzu göndermek bana göre yanlış bir hamle. Sezon içerisinde bunun sıkıntısını fazlasıyla çekeriz.
Seneye 10a biter diyor iste.... Ya da 10 ay sonra tekrar MARABA..Diagne 10 numaralı forma giyecekmiş![]()
Ben hayatımda böle değişik bi tip görmedim

Farketmez.Tekrar alırlar.
Bi kişi daha hızlı kanat derse ağzına küreklen vuracam