Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
İmza töreni kaçta ?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz önce okudum.Bu arkadaşı bilim adamları incelemeli.Adamlardaki IQ ya bak
DavidGilmour - 02.09.2019 18:12
![]()
Mesajı Gönderen: ibozkurt3:cLink:3315530
Açıklamanın gecikmesinden dolayı forum bu kadar gerginken söylemek tehlikeli ama ben transferlerden çok memnunum ve yönetimin geç kalsa da iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Falcao ile muriçi kafa kafaya değişelim deseler kim kabul eder. Galatasarayı serisi ile gustavoyu değişir misiniz?
Mesaj ibozkurt3 tarafından düzenlenmiştir...
şaka galiba. falcao vedat´tan 10 gömlek iyi oyuncu. dün ilk gol pozisyonda 2 pas opsiyonu vardı vedat´ın. kaleye vurdu ve galibiyetten olduk. tamam iyi oyuncu vedat ama falcao ile kıyas kabul edilemez fanatik olmaya gerek yok.

Fener Ayı Volkan ile sözleşme uzatıyor haberleri var.
Sözcü’ye göre Ayı şu anda F.Bahçe kulüp binasında.
Umarım 5+1 yaparlar da Ayı 45 yaşına gelene kadar komediyi seyretmeye devam ederiz.
Nagatomo acaba çakma japon mu? İş ahlakı nerede bu adamınJapon reis bizi bitirdin be!
agvada misin renktas. dalgasi cok iyi oraninSa 4 5 saattir denizdeydim inş bu süre zarfında yeni 1 herif almışızdır sn rdaşlarım

marsilyali taraftarlar geri donerse bunu doverlergustavo iptal olmasın 6 milyon paraları kol gibi girsin o yaşta adama bu adamı neden bukadar büyüttünüz anlamadım
evet teknigi filan iyi ama agır oyuncu cokmu meraklısınız agır oyuncuya !!
Ugurcan net çok iyi kaleci. Efsane kurtarışlar yaptı. Fener böyle zaten saldirip saldirip atamayacak sezon boyunca bu böyle olacak beceriksizler ordusu dolu takımları. Muric in girdiği pozisyonlarin hepsini Falcao totosuyla atardi.macı izlemedim,dun trabzon cok mu yorgundu?abulkadir ve stturdige yokmuş.feneri 30 dk basıyo,pili bitiyo demişler.bi de altay ve ugurcan cok pozisyon cıkarmış galiba
Banega heliktopterle 23.59 da sahaya Inerse görürüm sizi