Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlardaki IQ ya bak

DavidGilmour - 02.09.2019 18:12

bos.gif

Mesajı Gönderen: ibozkurt3:cLink:3315530
Açıklamanın gecikmesinden dolayı forum bu kadar gerginken söylemek tehlikeli ama ben transferlerden çok memnunum ve yönetimin geç kalsa da iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Falcao ile muriçi kafa kafaya değişelim deseler kim kabul eder. Galatasarayı serisi ile gustavoyu değişir misiniz?

Mesaj ibozkurt3 tarafından düzenlenmiştir...

şaka galiba. falcao vedat´tan 10 gömlek iyi oyuncu. dün ilk gol pozisyonda 2 pas opsiyonu vardı vedat´ın. kaleye vurdu ve galibiyetten olduk. tamam iyi oyuncu vedat ama falcao ile kıyas kabul edilemez fanatik olmaya gerek yok.

Biraz önce okudum.Bu arkadaşı bilim adamları incelemeli.

Fener Ayı Volkan ile sözleşme uzatıyor haberleri var.
Sözcü’ye göre Ayı şu anda F.Bahçe kulüp binasında.
Umarım 5+1 yaparlar da Ayı 45 yaşına gelene kadar komediyi seyretmeye devam ederiz.

Futbol için değil emre denen ş... ile beraber pislik yapmak içn .. baktılar transferde bi halt yiyemiyorlar pisliğe yöneldiler..

Solbek sol ayakli olur arkadas, ben bitmis coentra bile raziyim. Bizim japonun ilerde her topu sagina cekene kadar .......

macı izlemedim,dun trabzon cok mu yorgundu?abulkadir ve stturdige yokmuş.feneri 30 dk basıyo,pili bitiyo demişler.bi de altay ve ugurcan cok pozisyon cıkarmış galiba
Ugurcan net çok iyi kaleci. Efsane kurtarışlar yaptı. Fener böyle zaten saldirip saldirip atamayacak sezon boyunca bu böyle olacak beceriksizler ordusu dolu takımları. Muric in girdiği pozisyonlarin hepsini Falcao totosuyla atardi.

Rodriges kaleciyi gecti atamadi :D

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt