şikayetin varsa buyur söyle adminlere!!Seni değil sana bu yetki verenleri yargılamak lazım...Adam yargıç gibi takılıyor yav...![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şikayetin varsa buyur söyle adminlere!!Seni değil sana bu yetki verenleri yargılamak lazım...Adam yargıç gibi takılıyor yav...![]()
ki olmasa bile sıkıntı çıkartır bunlarBen anlamam arkadaşım, kimin ne dediği önemli değildir. TFF sisteminde bir arıza çıkmayacağının garantisi var mı ? Bir an önce lisansı çıkartın. İstiyorsanız sonra FALCAO ve LEMİNA'yı istiyorsanız Kasımpaşa maçına çıkarken açıklayın.
Kanka Sergen'le karıştırmış olmayasın.küfür etmissin ondan![]()
Ne ara sövdüm yav?Özelden yazdığım mesajı açık şekilde görmek istiyorum.Hatırlamıyorum.Yok abi ya. Bizim aziz koç kaka çıktıSizin forumda hareket yok mu nefessiz F5 yapıyosun lale
Ne top tepiciler aldik beNöbet bitiyor ya yavaş yavaş
GSC'in en güzel zamanlsrı nöbet zamanları![]()
Kulüp olarak bakma FLORIN ANDONE isim olarak arat gözüküyorGörmüyorum ben Andone yok. Son Lisans çıkan ışık kaan arslan
Bunu teyit edebilirz miyiz?
Milleti tehdit etmeyi bırak.Sal şu forumu...şikayetin varsa buyur söyle adminlere!!