Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.476
- 2.912
- 2.313
İtiraf edin özlediniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu teyit edebilirz miyiz?
Gece 12'ye kadar yatmayacagiz bu gece de anlaşılan
Ben anlamam arkadaşım, kimin ne dediği önemli değildir. TFF sisteminde bir arıza çıkmayacağının garantisi var mı ? Bir an önce lisansı çıkartın. İstiyorsanız sonra FALCAO ve LEMİNA'yı istiyorsanız Kasımpaşa maçına çıkarken açıklayın.

Kasımpaşa son anda kiralama ücreti veremeyiz ve parasının yarısını siz verin demişler . Ali Koç amcaları aradı herhaldeNoldu nereye gidiyor linnes, gitmese bile kalsın en azından dondururuz daha iyi.
Anlatamadık abi sorunsuz geçecek ınsallah ta buradakiler de çıkıp ortalığı boş yere gerdiniz diye bize çıkışacak dün biten transferin şu saate kadar açıklanmaması iyi birşey değil işin b...'nu çıkarmak affedersin böyle zorlarsan saçma sapan işlerde gelip bulabilir seni..Ben anlamam arkadaşım, kimin ne dediği önemli değildir. TFF sisteminde bir arıza çıkmayacağının garantisi var mı ? Bir an önce lisansı çıkartın. İstiyorsanız sonra FALCAO ve LEMİNA'yı istiyorsanız Kasımpaşa maçına çıkarken açıklayın.
Erzuruma gitmezlerLinnes ya da naga acaba taylan la takas olabilir mi ki
Al işteOLUMSUZ MESAJ ATAN HERKESİ NÖBETTEN ATMAK DURUMUNDA KALACAĞIZ!

Evet.önden buyur üstad biz de geliyoruzOLUMSUZ MESAJ ATAN HERKESİ NÖBETTEN ATMAK DURUMUNDA KALACAĞIZ!
Falcao kalkmış yazabilir miyiz sayın modum?OLUMSUZ MESAJ ATAN HERKESİ NÖBETTEN ATMAK DURUMUNDA KALACAĞIZ!