Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8D378D70-9CCC-4013-886B-0A397EA7977C.webp

İtiraf edin özlediniz

Linnes satıldı galiba
Evren turhan başkandan böyle bir bilgi aldığına göre

Ben anlamam arkadaşım, kimin ne dediği önemli değildir. TFF sisteminde bir arıza çıkmayacağının garantisi var mı ? Bir an önce lisansı çıkartın. İstiyorsanız sonra FALCAO ve LEMİNA'yı istiyorsanız Kasımpaşa maçına çıkarken açıklayın.

Levent abi ironi mi yapıyorsun, şaka (troll) mı yapıyorsun bilmiyorum ama güzel yapıyorsun. :asd:

15 dkye kap gelır dedım ama 12.dakıkada aspora kap bürosuna bağlandı. bu da bi gelişme sayılır :asd:

Ben anlamam arkadaşım, kimin ne dediği önemli değildir. TFF sisteminde bir arıza çıkmayacağının garantisi var mı ? Bir an önce lisansı çıkartın. İstiyorsanız sonra FALCAO ve LEMİNA'yı istiyorsanız Kasımpaşa maçına çıkarken açıklayın.
Anlatamadık abi sorunsuz geçecek ınsallah ta buradakiler de çıkıp ortalığı boş yere gerdiniz diye bize çıkışacak dün biten transferin şu saate kadar açıklanmaması iyi birşey değil işin b...'nu çıkarmak affedersin böyle zorlarsan saçma sapan işlerde gelip bulabilir seni..

12 ye kadar lisans çıkmasına gerek yok evrakları versen yeter yarın da çıkar yani sıkıntı yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt