Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sene

Seri
Lemina
Andone
Bir ihtimal emre mor olmaz

Gerisi
Mariano
Yuto
Donk
Selcuk

Var mi baska?

GALARARAY'A gönül vermiş güzel insanlar ben 42 yaşında yanında 50 kisi calisan bir garip GALATASARAY sevdalısıyım 2009 yılından beri buralardayim hepiniz ile işi gücü bırakıp aylarca burada transfer peşininde koşmaktan birşeyler paylaşmaktan çok mutluyum hicbirinizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum iyiki GALATASARAY LIYIM iyiki varsınız

:hat:

mental olarak saglamsa döner ne oyuncular döndü yeterki müzmin sakatlık olmasın bag yırtıgı tendon tarzı şeyler

yaşı müsait olmasa bencede zor ama yaşı müsait mental olarakta güclüyse emre döner herifin futbol hayatında sakatlıgı yoktu biz ugursuz geldik resmen umarım güclü döner her anlamda cok sey katar takıma
Yok olaya şöyle bakıyorum ben sakatlık geçti yeterince güçlenemeden yine kırıldı, geçen süre yaklaşık 15 ay olacak o da mininum, bu şartlarda 6 aya anca eski gücüne kavuşur yani gelecek sezon başı döner, işte 2 yıl doğru düzgün oynamadan tekrar dönmek çok zor olacaktır.

Uykusuz gecelere alıştık
Şimdi heyecan ve mutluluktan uyuyamıyoruz.

Çok güzel bir transfer dönemini bitirdik. Lemina'nın aniden gelmesi benim için ayrı bir sevinç yarattı. Geçen sene devre arasında aniden Luyindama'nın gelmesi gibi.Hiç istemediğim ve forumda dahi isteyen yok denecek kadar az olan Adem dahi son dakika da gol atarak tekrar kenetlenmemizi sağladı. Artık bahanemiz kalmadı, iyi futbol oynayalım.

Üstat o sakatlıkları atlatıp sağlam dönmek çok zor.
Bu tür şeyler olabilir futbolun doğasında var bu... Önemli olan Akbaba transferine kazık gözüyle bakan zihniyette. Adam bu forma altında iki kez ayağını kırmış ama burada Tarık Çamdal muamelesi gördüğünü gördü bu gözler. Daha geçen biriyle bu konu yüzünden atmıştık. Adam emre in ayağı çıkmadı mı diye dalga geçiyor. Sanırsın adam yatmak için ayağını kırmış...

Neyse sağ salim geri dönebilirse yeni transfer gibi sevineceğimiz birisi Emre Akbaba...

Abi bu Kurtlar Vadisi konseyine benzemis sade Fatih hocamiz eksik :D
B8t0DV4CEAE8Hgj.jpg

O zaman hazırlık maçı yapılsa hafta sonu iyi olur. Nzonzi ve Babel yok sanırım,
geri kalanlar takımda herhalde.

Edit: Andone ve Jimmy' de yok.

Luyindamayi saymassak , 93 milyon euro degerindeki topculari 4 milyon euroya takima getirdik oyle yada boyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt