Kimse gitmeyecek herhalde sözleşme mi donduracaz
belhanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse gitmeyecek herhalde sözleşme mi donduracaz
GALARARAY'A gönül vermiş güzel insanlar ben 42 yaşında yanında 50 kisi calisan bir garip GALATASARAY sevdalısıyım 2009 yılından beri buralardayim hepiniz ile işi gücü bırakıp aylarca burada transfer peşininde koşmaktan birşeyler paylaşmaktan çok mutluyum hicbirinizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum iyiki GALATASARAY LIYIM iyiki varsınız

Yok olaya şöyle bakıyorum ben sakatlık geçti yeterince güçlenemeden yine kırıldı, geçen süre yaklaşık 15 ay olacak o da mininum, bu şartlarda 6 aya anca eski gücüne kavuşur yani gelecek sezon başı döner, işte 2 yıl doğru düzgün oynamadan tekrar dönmek çok zor olacaktır.mental olarak saglamsa döner ne oyuncular döndü yeterki müzmin sakatlık olmasın bag yırtıgı tendon tarzı şeyler
yaşı müsait olmasa bencede zor ama yaşı müsait mental olarakta güclüyse emre döner herifin futbol hayatında sakatlıgı yoktu biz ugursuz geldik resmen umarım güclü döner her anlamda cok sey katar takıma
Bu tür şeyler olabilir futbolun doğasında var bu... Önemli olan Akbaba transferine kazık gözüyle bakan zihniyette. Adam bu forma altında iki kez ayağını kırmış ama burada Tarık Çamdal muamelesi gördüğünü gördü bu gözler. Daha geçen biriyle bu konu yüzünden atmıştık. Adam emre in ayağı çıkmadı mı diye dalga geçiyor. Sanırsın adam yatmak için ayağını kırmış...Üstat o sakatlıkları atlatıp sağlam dönmek çok zor.
Diagne opsiyonu zorunluysa oradan gelen para + Yunus felan satılıp alınmalı bence deSeri değil ama Lemina'ya parayı gömebiliriz muazzam bir herif olduğunu düşünüyorum.
ilk senesinde pek katki yapmadi ikinci sene pert. seneye son zaten...Akbaba çok önemli idi takımın skor yükü için ama artık iflah olmaz maalesef.
cagneyi göndererek o kontenjani bosalttik gibi.Ulan yuto da linnes de sevdiğimiz adamlar.ikisine de kıyamıyorum keşke biri sevmediğimiz adam olsaydı
Andone de gitti.Milli takıma giden çok topçu yok. Benim bildiğim bi Nzonzi çağırıldı, diğerleri zaten afrikalı onların da maçı yok