Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan Antalyalı hamlesi de çok güzel oldu böylelikle Selçuk İnan kupa maçları hariç oynayamaz

dahada önemlisi selçuku sadece türkiye kupası maçlarında göreceğiz Allahın izniyle
Selçuk gerçekten Galatasarayın evladı olarak görüyorsa kendini 1 dk düşünmesin sözleşmeyi karşılıklı feshetsin.
bir de yaptığı fedakarlık gibi gösterilmiyor mu sinir oluyorum
sanki asgari ücretle oynuyor

Yeni orta saha rekabeti en çok Belhanda'yı kazanmamızı sağlayacak herhalde
zira kadrolardan çıkarılmaya başladı
çabalaması gerekecek :)
Sadece forum kadrolarindan çıkarmaya basladilar. Emre akbaba geldiginde de kadrodan cikariyolardi onu. Terim istifa eder ama fashandayi kesmez

Bir de takımda fransızca konuşan oyuncu sayısı fazlalaştı hücum hattı neredeyse tamamen fransızca konuşuyor :D
Belhanda
Feghouli
Seri
Lemina
Falcao
Nzonzi

formsuz olduğunu kabul edelim artık renktaş
niye bu belhanda sevdası hala çözemedim :)
Bu sevdanın nedenini ben de bilmiyorum. Belhandayi onceden de severdim, gençlik zamanlarinda da bir de fasli olunca izlerken hosuma gidiyodu kafası kırık hep bi hareketler, olaylara mudahaleler geri adim atmayisi falan bize gelirken de taraftarlar ucaktan inmeden defol gelme bize moduna girince önce adami savunmaya basladim, sonra aşka dönüştü

kZKAmr.gif

Reisi yedirmeyiz. :asd:

kZKAmr.gif

Reisi yedirmeyiz. :asd:
Takımımız için ne iyi olacaksa o :)
Bir kaç hafta kesik yesin daha sonra kendini toparlayacaktır ben inanıyorum
Asla antibelhandacı olmadım şimdiye kadar
yerine adam alınamayacağını düşündüğümden savundum ve takımda kalması gerektiğini söyledim
Çok farklı bir belhanda izleyebiliriz 1 ay sonra felan

Takımımız için ne iyi olacaksa o :)
Bir kaç hafta kesik yesin daha sonra kendini toparlayacaktır ben inanıyorum
Asla antibelhandacı olmadım şimdiye kadar
yerine adam alınamayacağını düşündüğümden savundum ve takımda kalması gerektiğini söyledim
Çok farklı bir belhanda izleyebiliriz 1 ay sonra felan

Yok Murat kardeşim sana demedim ben zaten. Anticiler de biz de keyifliyiz. Efsane bir 48 saat yaşadık. İyi oynarsa anticilerimiz de dengesiz değiller oynasın isterler hepsi. Maksat geyik işte. :) Reisi yararlı bulduğum gerçeği ortada, bu yıl daha iyi olur inşallah da kaçık kardeşimiz herkesi memnun eder. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt