Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk gerçekten Galatasarayın evladı olarak görüyorsa kendini 1 dk düşünmesin sözleşmeyi karşılıklı feshetsin.dahada önemlisi selçuku sadece türkiye kupası maçlarında göreceğiz Allahın izniyle
Son 48 saatte nirvanaya ulaştık!
Bu efsanı nöbetin bir parçası olmaktan onur ve gurur duyarım!
İyi ki Galatasaraylıyız, iyi ki GSCimbomluyuz!
Sadece forum kadrolarindan çıkarmaya basladilar. Emre akbaba geldiginde de kadrodan cikariyolardi onu. Terim istifa eder ama fashandayi kesmezYeni orta saha rekabeti en çok Belhanda'yı kazanmamızı sağlayacak herhalde
zira kadrolardan çıkarılmaya başladı
çabalaması gerekecek![]()
Zanka Rami acayip yavaş insallah bu ikisi ile cikarlar karşımiza da iclerinden geceriz
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
formsuz olduğunu kabul edelim artık renktaşSadece forum kadrolarindan çıkarmaya basladilar. Emre akbaba geldiginde de kadrodan cikariyolardi onu. Terim istifa eder ama fashandayi kesmez
Bence ilk 2 haftalık sonuçların daha büyük etkisi oldu onun da mutlak payı vardır ama en büyük pay bariz şekilde orta sahaya rotasyonda adam olmamasıydıBen hala iddaa ediyorum kurada psg ve real cikmasi transferler acisindan cok buyuk sans oldu
İyi geceler demeden önce bu amme hizmetini gururla paylaşıyorum , tüm kuşlara gelsin...
Saklayın lazım olacakEkli dosyayı görüntüle 59705
Bu sevdanın nedenini ben de bilmiyorum. Belhandayi onceden de severdim, gençlik zamanlarinda da bir de fasli olunca izlerken hosuma gidiyodu kafası kırık hep bi hareketler, olaylara mudahaleler geri adim atmayisi falan bize gelirken de taraftarlar ucaktan inmeden defol gelme bize moduna girince önce adami savunmaya basladim, sonra aşka dönüştüformsuz olduğunu kabul edelim artık renktaş
niye bu belhanda sevdası hala çözemedim![]()
Beyler bu Taylan basan kosan mucadadeleci bi adam mi
Takımımız için ne iyi olacaksa o![]()
Reisi yedirmeyiz.![]()
Takımımız için ne iyi olacaksa o
Bir kaç hafta kesik yesin daha sonra kendini toparlayacaktır ben inanıyorum
Asla antibelhandacı olmadım şimdiye kadar
yerine adam alınamayacağını düşündüğümden savundum ve takımda kalması gerektiğini söyledim
Çok farklı bir belhanda izleyebiliriz 1 ay sonra felan