Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ilk 2 haftalık sonuçların daha büyük etkisi oldu onun da mutlak payı vardır ama en büyük pay bariz şekilde orta sahaya rotasyonda adam olmamasıydı :D
O manada değil bunlar heybetli takımlar 4 maç yapacaz bunlarla bak falcaoyu aldık deyip lemina ve andoneyi getirebildik şakkadanak.Leminayı 2 sene öncede istemistik ama gelmemisti.Andone de ha keza öyle bakmayın ismi küçük ama ilk 11 oynamış ilk üç hafta eplde kendi takımında.Al cenk gitti dakka alamıyor..

EL NİNO-9 - 02.09.2019 21:22
''Bu sene biz şampiyon olacağız
Sol bek olayı büyük skandal oldu ama orası haricinde iyi kadro kuruldu. Falcao gibi 34 yaşında bir adama 3 yıllık 30 m euro bağlamak doğruysa bilemem ''

1-3 Yıllık 30 m değil 15m vercez
2-bu arkadaşın tuttuğu takım 32 yaşındaki gustavoya 6 m bonservis vercek

Bu farkı sahada da koymalıyız

Kisinda bekler ve stoper isini cozeriz
Birde belhandayi araplara yollayip banegayi aliriz gibime geliyor

Kel yavrusak 6 ay kala birakir herhalde banegayi

Bu dunya futbol tarihindeki kadroda Belhandanin yeri neresidir rengim? Ilk 11e alirsan katılırım. Yoksa eksik kalir
Kralhanda'nın bu süreçte dikkat etmesi gereken tek şey kupaları kaldırırken fıtığı zorlamamak olacaktır.

Günaydın renkdaşlar ,
Nöbet bittikten sonra süreç nasıl ilerliyor , nerede nasıl muhabbet ediyoruz?
Birde bu sarı üyelikten ne zaman kurtuluyorum :)

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
45 lira patch mi olur lan

Giymek için sabırsızlanıyorum gündelik kıyafetim

EDeGWH5XsAIg7J-

Ya şu salak fenerliler kendilerine baksın şunlar maaşları açıklasa göreceğiz Slimaniye ne kadar verdiler, van persiye ne kadar verdiler Gustavo olayı tamamen rezilik daha gelmişler salak salak konuşuyorlar:D

Bu sene şampiyon olacağız, Diagneden gelen parayı leminaya kullanacağız, Belhandadan gelen parayı Andone'ye kullnacağız, Banegayı bonservizsiz alacağız. Sonra sağ bek, sol bek ne yapacağız bende bilmiyorum. Hele bu sene şampiyon olakta:D
bu sene şampiyon olursak iyice rakiplerle eko güç açılcak. tff harcama limiti bizim 368m tl fbnin 205-206 m tl. bu sene de şampiypn olursak bizim artar fbnin daha da azalcak.daha çok para demek daha iyi kadro demek,daha iyi kadro da şampiyonluk demek diyebiliriz : )

Günaydın renkdaşlar ,
Nöbet bittikten sonra süreç nasıl ilerliyor , nerede nasıl muhabbet ediyoruz?
Birde bu sarı üyelikten ne zaman kurtuluyorum :)
Nöbet bittikten sonra forum içinde genel konular açılıyor. Futbol ve güncel konular üzerine orada sohbete devam edebilirsin. Sarı üyelikten çıkabilmen için ise daha fazla post kasman lazım. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt