- 8 Temmuz 2015
- 35.775
- 70.603
- 3.893
çekinmene gerek yok %100 objektif 1 yorum olmuşAbartmaktan hoşlanmam ama kurulan bu kadro dünya futbol tarihinin en iyi takımı olabilir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çekinmene gerek yok %100 objektif 1 yorum olmuşAbartmaktan hoşlanmam ama kurulan bu kadro dünya futbol tarihinin en iyi takımı olabilir![]()
Abartmaktan hoşlanmam ama kurulan bu kadro dünya futbol tarihinin en iyi takımı olabilir![]()
O manada değil bunlar heybetli takımlar 4 maç yapacaz bunlarla bak falcaoyu aldık deyip lemina ve andoneyi getirebildik şakkadanak.Leminayı 2 sene öncede istemistik ama gelmemisti.Andone de ha keza öyle bakmayın ismi küçük ama ilk 11 oynamış ilk üç hafta eplde kendi takımında.Al cenk gitti dakka alamıyor..Bence ilk 2 haftalık sonuçların daha büyük etkisi oldu onun da mutlak payı vardır ama en büyük pay bariz şekilde orta sahaya rotasyonda adam olmamasıydı![]()
Devamını başka konuda paylaşsaydın hocam böyle çok az yer kaplamış.İdeal 11 yaş ortalamamız 29,7
yedek 11 yaş ortalamamız 26,4
PurpleBu sene şampiyon olacağız, Diagneden gelen parayı leminaya kullanacağız, Belhandadan gelen parayı Andone'ye kullnacağız, Banegayı bonservizsiz alacağız. Sonra sağ bek, sol bek ne yapacağız bende bilmiyorum. Hele bu sene şampiyon olakta![]()
45 lira patch mi olur lan
Allahtan abartmamissin rdasAbartmaktan hoşlanmam ama kurulan bu kadro dünya futbol tarihinin en iyi takımı olabilir![]()

Kralhanda'nın bu süreçte dikkat etmesi gereken tek şey kupaları kaldırırken fıtığı zorlamamak olacaktır.Bu dunya futbol tarihindeki kadroda Belhandanin yeri neresidir rengim? Ilk 11e alirsan katılırım. Yoksa eksik kalir
sildim dostum..Devamını başka konuda paylaşsaydın hocam böyle çok az yer kaplamış.
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
45 lira patch mi olur lan
bu sene şampiyon olursak iyice rakiplerle eko güç açılcak. tff harcama limiti bizim 368m tl fbnin 205-206 m tl. bu sene de şampiypn olursak bizim artar fbnin daha da azalcak.daha çok para demek daha iyi kadro demek,daha iyi kadro da şampiyonluk demek diyebiliriz : )Bu sene şampiyon olacağız, Diagneden gelen parayı leminaya kullanacağız, Belhandadan gelen parayı Andone'ye kullnacağız, Banegayı bonservizsiz alacağız. Sonra sağ bek, sol bek ne yapacağız bende bilmiyorum. Hele bu sene şampiyon olakta![]()
Nöbet bittikten sonra forum içinde genel konular açılıyor. Futbol ve güncel konular üzerine orada sohbete devam edebilirsin. Sarı üyelikten çıkabilmen için ise daha fazla post kasman lazım.Günaydın renkdaşlar ,
Nöbet bittikten sonra süreç nasıl ilerliyor , nerede nasıl muhabbet ediyoruz?
Birde bu sarı üyelikten ne zaman kurtuluyorum![]()