Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir tinercinin defterinden ;

bakın tabloya üzülecek bişi yok

EDgj7E1WkAEWdq0

Abi sınır nasıl geliyor ya? Beinsports’u zar zor ikna etmediler mi ihalenin devam etmesi için? Bu adamlar sınır gelsin ister mi satışları düşer para ödeyemezler. Bunlar durduğu müddetçe sınır falan gelmemesi lazım federasyona rest çekmeliler.

bu antu da ki yorumları okusanız renktaşlar..hepsinde beyin ölümü gerçekleşmiş...3 haftada uçmuş bunlar..nasıl bir taraftar profili var yahu şaşırıyorum..eziklik ruhlarına o kadar işlemiş ki ilk 3 haftada işleri yolunda gidince en iyi kadro en iyi hoca moduna girmişler hemen...6.hafta bunlara koydukmu rüya aleminden uyanırlar..

Birisi link paylaşmıştı girdim okudum ama fazla dayanamadım:

Gerçekliği dışlayan bir ortam kurmuş, akıl mantıktan iyiden iyiye uzaklaşmışlar. Ortamlarında dün ve yarın yok sadece şu an var. Hepsi duygularını hayallerini tek gerçeklikmiş gibi kabul edip yorum yazmakta ve içlerinde objektif olabilen bir iki kişiyi de Galatasaraylı ilan edip linç ediyorlar.

Hemen hemen hepsi Trabzon maçındaki güzel oyunlarından bahsederek kesinlikle şampiyon olacaklarını yazmış. Ersun Yanal'a Pep muamelesi yapıyor ve tapınıyorlar. Bir tanesi onun için "bizi 17. likten 6. cılığa getiren kurtarıcımız" diyor diğerleride onunla aynı görüşte. Birde hepsi yemin etmiş gibi "6s" ve "cincon" yazıyor bizden bahsederken artık nasıl bir gurupsa hepsi ergenlik çağında gibi. Bizim forumda yıllardır 7b veya F5 yazan görmüyorum. İnananılır gibi değil bunların tutulduğu hastalığın şifası yok çünkü farkında bile değiller.

___________Nzonzi
____Seri
___________________Lemina

Nzonzi = Adam yiyen yamyam
Seri = Pas trafiği sağlayan heis
Lemina = Orta Saha - Ofans Köprüsü

Manyak bir orta sahamız oldu

Krijgt Diagne-deal een staartje? 'Club Brugge en Galatasaray spelen het oneerlijk'

Arkadaslar olumsuz olmak istemem ama belcika basininda Diagne transferinde usulsuzluk yapildigi iddia ediliyor. Kiralik ucreti 3.3 milyon ama biz maasini odedigimiz icin gercek kiralama ucreti 1.25 milyon euroymus. UEFA bu transferi ve Mitroglu transferini incelemeye alacakmis.

Hacı bunu sık yapmam. Ama 9 yıllık üyesin, aktif değilsin ve online olup şunu paylaşıyorsun.

Abi sınır nasıl geliyor ya? Beinsports’u zar zor ikna etmediler mi ihalenin devam etmesi için? Bu adamlar sınır gelsin ister mi satışları düşer para ödeyemezler. Bunlar durduğu müddetçe sınır falan gelmemesi lazım federasyona rest çekmeliler.

Aynen, sinir falan gelirse tüm Galatasaraylilar Digiturklerini iptal etmeli, ondan sonra bakalim neler oluyor... seve seve R yaptirmasini biliriz bu it surusune!

İmza töreninde transferlerin hepsi olacak mı ki

Andone milli takımda mesela

Kolombiyalılar Galatasaray'ı takip etmeye başladı 9 Milyona yaklaşıyor Twitter takipçisi şu transferin getirileri o denli fazlaki , Hem prestij hem satışlarda hemde takım üzerinde çok etkili olacak.

--------------Falcao------------

Babel-------Feghouli--------Mor

---------Lemina--Nzonzi--------

Yuto-----Marcao--Luyi----Mariano

--------------Muslera--------------

--------------Falcao-----------------

Babel--------Lemina------Feghouli

------------Seri--Nzonzi-----------

Yuto-----Marcao--Luyi----Mariano

--------------Muslera--------------

---------Falcao----Andone---------

Babel----Lemina---Nzonzi----Feghouli

Yuto-----Marcao-----Luyi-----Mariano

---------------Muslera-----------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt