Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki bi yusuf yusuf durumu görüyorum, usülsüzlük faln ha, vay vay vayyy şikecilere bak heleeee Gary transferinin hesabını verebildi bu mallar, ha bide mevlüt transferi, ha bide muriç, ha bide denizz ....
lan yaz yaz bitmiyor, düzgün bi transferiniz varmı diyecem marsilyanın oturttuğu son transferleri var belki :asd:
Emenike transferi nasıldı yahu ya da ertuğrul transferi?? :ROFLMAO:

Martin Linnes: ''Gitmem önemli değil takım yıldızlarla doldu zaten kalmam da pek mümkün görülmüyor. Beni satmayın kiralayın ve Türkiye'de kalayım.Ailem Türkiye'yi seviyor A2 takımımıza da gidebilirim.''

😥
Abi dursun şu adam gönderin japonu
Marianonun sözleşme donsun , ocakta gider.

fb'nin orta saha ve forvet hattina bakin

gustavo emre
deniz kruse garry
muriqi​
garry haric alayi sol ayakli

ulan ersun :asd:

Fb sol bek almayarak kendi ayağına sıktı üç maç yedi puana aldanıp dirarla gideriz diyorlar ama görürler nasıl oluyor inş bizim maça çıkarlar dirarla bizim bekler şu anda en zayıf halkamız ama yine de ligin en iyileri

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Martin Linnes: ''Gitmem önemli değil takım yıldızlarla doldu zaten kalmam da pek mümkün görülmüyor. Beni satmayın kiralayın ve Türkiye'de kalayım.Ailem Türkiye'yi seviyor A2 takımımıza da gidebilirim.''

😥
Abi dursun şu adam gönderin japonu
Linnes'e sahip çıkmalıyız.

Donk gitmeli.. Ortasahada Donk'un şans bulması bana göre imkansız artık..

Linnes sağ tarafı idare edemez

Mariano'dan kötü oynuyor o bölgede soldan birini dehlemek gerek ya Naga ya Linnes

Transfer açıkken Mariano gitsin diyordum da şuan risk olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt