Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano kolay geciliyo filan ama oyun kurmaya katkisi buyuk. Nagatomo en mantiklisi gibi duruyo.

Bek üçlüsünden gitmesini istediğim Nagatomo olur benim.
Mariano büyük maçlarda en azından kalitesi , oyun görüşü ile fark yaratabiliyor.
Pas oyununda ondan iyi bekimiz yok maalesef , ek olarak orta konusunda da Naga'dan iyi.
Linnes enerjisi , temposu , iş ahlakıyla hepsinin önünde.

Şerefsiz Quagliarella şerefsiz Kassai beleş penaltı aldırmışlardı Juventus'a 2-2 olan maçımızda, bak gene aklıma geldi sinirlendim

Şöyle düşünelim mesela diyelim eğer dün sabah Linesi boşa çıkarsaydık ligteki en az 16 takım peşinden koşardı ve Avrupadan da en az 10 kulüp talip olurdu, Nago veya Marianoyu boşa çıkarsak 2-3 kulüp anca talip olurdu.
Bu konuda diyeceklerim bu kadar.

Bek üçlüsünden gitmesini istediğim Nagatomo olur benim.
Mariano büyük maçlarda en azından kalitesi , oyun görüşü ile fark yaratabiliyor.
Pas oyununda ondan iyi bekimiz yok maalesef , ek olarak orta konusunda da Naga'dan iyi.
Linnes enerjisi , temposu , iş ahlakıyla hepsinin önünde.
Nagatomonun defansif özellikleri Linnes ve Mariano'da yok.

Neymar Mbappe Bale fln acep adamlar çıkacak karşımıza bende kararsızım

Herhangi bir takım taraftarı adı vermedim. Sadece uzun süredir aktif olmayan birinin gelip olumsuz bir haber paylaşmanın hakkı ile şüphe doğurduğunu ifade ettim.

Beşiktaşlı, Fenerbahçe'li veya Galatasaray'lı olman umrumda değil yoksa. Ortada yalan yoksa, o yorumun da umurumda olmaz. Ama 9 yıl kamuflaj varsa bu başta kendini kandırmak oluyor. Gerek yok böyle bir durum varsa.
abi ben 9 yil burda niye kamuflaj yapim CIA miyim ben alemsiniz ya

Yine taraftarca uçmuşuz. Evet kagit uzeri takimimiz dehset ötesi oldu. Lakin maclar sahada oynaniyor. Takimin butun OS ve forvet hatti yenilendi. Bakalim kimya uyacakmi.

Bundan oncede fena kadromuz yoktu ve ilk 3 maçımizin durumu ortada.
Kısmen katılıyorum ama şuda var. Uç hattında dünyadan bi haber diagne varken hiçbir atak olgunlaşmıyor. Rakip diagneden çekinmiyor. Alıp gidemeyeceğini biliyor. Defans oyuncusu olsan ne yapacağı belli olmayan falcao Lemina Andore gibi azmanlara karşımı tedirgin olursun yada diagne belhanda gibi işine gelirse oynayacak 2 faulde sindireceğin adamlara karşı tedirgin olursun. Adem azmanı çıktı nzonziden aldı topu çaktı geçti. Herzaman hırsı olan adam tedirgin eder bence. Rakiplerimiz artık dalga geçer gibi bizimle oynamaya çekinecek. Bu bile oyun kurmada çok büyük avantajdır

Lines orta saha bile oynayabiliyor hatırladığım kadarıyla milli takımında oynuyordu :unsure:

Kısmen katılıyorum ama şuda var. Uç hattında dünyadan bi haber diagne varken hiçbir atak olgunlaşmıyor. Rakip diagneden çekinmiyor. Alıp gidemeyeceğini biliyor. Defans oyuncusu olsan ne yapacağı belli olmayan falcao Lemina Andore gibi azmanlara karşımı tedirgin olursun yada diagne belhanda gibi işine gelirse oynayacak 2 faulde sindireceğin adamlara karşı tedirgin olursun. Adem azmanı çıktı nzonziden aldı topu çaktı geçti. Herzaman hırsı olan adam tedirgin eder bence. Rakiplerimiz artık dalga geçer gibi bizimle oynamaya çekinecek. Bu bile oyun kurmada çok büyük avantajdır

Katiliyorum. Kalemine sağlık. Umarim kimya tutar

Şu kadro kağıt üzerinde Türkiye futbol tarihinin en ölümcül kadrosu.. Seri yerine Belhanda 'da tercih edilebilir bazımıza göre ama böyle çok daha sexy..

eleven_53723.webp

Nagatomonun defansif özellikleri Linnes ve Mariano'da yok.

Neymar Mbappe Bale fln acep adamlar çıkacak karşımıza bende kararsızım
Nagatomo ve Şener oynamalı bunlara karşı.

Kadroda savunma yönü olarak en iyi bunlar bel olarak. Şener kötünün iyisi diyelim hadi.

Nagatomo yalnız savunma odaklı oynarsa çok iyi birisi. Q7 ve visca ikilisini sahadan sildi bu adam ki Türkiye'de bunu 90 dakika başaran herhangi birisi yoktur herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt