Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
adi şerefsizim aynısı aklımdan geçti bugunFalcao Lemina Seri Nzonzi bu takviyelerle şampiyonlar liginde içeride ki her maçta favoriyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adi şerefsizim aynısı aklımdan geçti bugunFalcao Lemina Seri Nzonzi bu takviyelerle şampiyonlar liginde içeride ki her maçta favoriyiz
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
Nagatomonun defansif özellikleri Linnes ve Mariano'da yok.Bek üçlüsünden gitmesini istediğim Nagatomo olur benim.
Mariano büyük maçlarda en azından kalitesi , oyun görüşü ile fark yaratabiliyor.
Pas oyununda ondan iyi bekimiz yok maalesef , ek olarak orta konusunda da Naga'dan iyi.
Linnes enerjisi , temposu , iş ahlakıyla hepsinin önünde.
Şerefsiz Quagliarella şerefsiz Kassai beleş penaltı aldırmışlardı Juventus'a 2-2 olan maçımızda, bak gene aklıma geldi sinirlendim
abi ben 9 yil burda niye kamuflaj yapim CIA miyim ben alemsiniz yaHerhangi bir takım taraftarı adı vermedim. Sadece uzun süredir aktif olmayan birinin gelip olumsuz bir haber paylaşmanın hakkı ile şüphe doğurduğunu ifade ettim.
Beşiktaşlı, Fenerbahçe'li veya Galatasaray'lı olman umrumda değil yoksa. Ortada yalan yoksa, o yorumun da umurumda olmaz. Ama 9 yıl kamuflaj varsa bu başta kendini kandırmak oluyor. Gerek yok böyle bir durum varsa.
karga olmak mı dediği mi anlamadımayip oluyor ama
Kısmen katılıyorum ama şuda var. Uç hattında dünyadan bi haber diagne varken hiçbir atak olgunlaşmıyor. Rakip diagneden çekinmiyor. Alıp gidemeyeceğini biliyor. Defans oyuncusu olsan ne yapacağı belli olmayan falcao Lemina Andore gibi azmanlara karşımı tedirgin olursun yada diagne belhanda gibi işine gelirse oynayacak 2 faulde sindireceğin adamlara karşı tedirgin olursun. Adem azmanı çıktı nzonziden aldı topu çaktı geçti. Herzaman hırsı olan adam tedirgin eder bence. Rakiplerimiz artık dalga geçer gibi bizimle oynamaya çekinecek. Bu bile oyun kurmada çok büyük avantajdırYine taraftarca uçmuşuz. Evet kagit uzeri takimimiz dehset ötesi oldu. Lakin maclar sahada oynaniyor. Takimin butun OS ve forvet hatti yenilendi. Bakalim kimya uyacakmi.
Bundan oncede fena kadromuz yoktu ve ilk 3 maçımizin durumu ortada.
Kısmen katılıyorum ama şuda var. Uç hattında dünyadan bi haber diagne varken hiçbir atak olgunlaşmıyor. Rakip diagneden çekinmiyor. Alıp gidemeyeceğini biliyor. Defans oyuncusu olsan ne yapacağı belli olmayan falcao Lemina Andore gibi azmanlara karşımı tedirgin olursun yada diagne belhanda gibi işine gelirse oynayacak 2 faulde sindireceğin adamlara karşı tedirgin olursun. Adem azmanı çıktı nzonziden aldı topu çaktı geçti. Herzaman hırsı olan adam tedirgin eder bence. Rakiplerimiz artık dalga geçer gibi bizimle oynamaya çekinecek. Bu bile oyun kurmada çok büyük avantajdır
Şerefsiz Adams'ta Hagi'yi zorlayıp kırmızı aldırmıştı.Tipini silkeledigimin Hernanesi Okan Buruk'a o bacağı uzatip o atağı kesmeyecekti. Bak simdi aklima gelince sinirlendim
Size hollandaca bildigimin icin dis basin dan haber cevirdim. Cevirmez olaydim. Transferlerin sevincini de kursagimda biraktiniz tesekkurler, iftira atmadan once iyi dusununkarga olmak mı dediği mi anlamadım
Nagatomo ve Şener oynamalı bunlara karşı.Nagatomonun defansif özellikleri Linnes ve Mariano'da yok.
Neymar Mbappe Bale fln acep adamlar çıkacak karşımıza bende kararsızım
Ben ciddi sordum..Size hollandaca bildigimin icin dis basin dan haber cevirdim. Cevirmez olaydim. Transferlerin sevincini de kursagimda biraktiniz tesekkurler, iftira atmadan once iyi dusunun