Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası naga,mariano ve donk kanserlerinden kurtulmalıyız artık. Bu 3ünün maaş yükü yaklaşık 7-7.5 m euro civarı. Çok acayip paralar bunlar.

Real deplasmanı

Muslera

Mariano Luyi Marco Nago

Nzonzi

Lemina Seri Belhanda

Feghouli Falcao

Bu transfer döneminin özet basit aslında hoca aynen biz gibi kadronun artık doyduğunu ve gevsedigini anladı o yüzden bukadar transfer oldu.

Seneye bonservissiz alacagimiz 2 fişek bekle lige 3-4 sene ambargo koyariz. Yonetim tatil sonrasi calisma. Hatta ocak ayinda direkt õn sozlesme imzalayalim

Buarada Erencan için çok güzel bir firsat bu. Dünyanin en iyi forvetlerinden birisi ile antramana çikip birseyler ögrenecek

kaptanlar
1. selcuk(sembolik)
2. Nando (asil birinci)
3. Falcao
4. Donk
olmali

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda 3-2 kazandıkları Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği öğrenildi. Kararın gün içinde açıklanması bekleniyor. (Hürriyet)

Ulannn

Taylani guzelce anlatacak bi renktas yok mu press yapar mi yoksa topu ayagina bekleyen 10 numara oynayan biri mi?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda 3-2 kazandıkları Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği öğrenildi. Kararın gün içinde açıklanması bekleniyor. (Hürriyet)

Ulannn
Ceza vermezlerse serefsizler. Verin verin kaos yaratın ki daha rahat icinizden geçelim.......... çocukları.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih hocanin Falcao Lemina ya da diger yeni transferlerke bulusma videosu resmi vs var mi?

Ulannn
Ben de bu haberi bekliyordum nerde kaldı diye pfdk ya sevkler başladığına göre yeni sezon hayirli olsun sonu şampiyonluk olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt