Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Devre arası naga,mariano ve donk kanserlerinden kurtulmalıyız artık. Bu 3ünün maaş yükü yaklaşık 7-7.5 m euro civarı. Çok acayip paralar bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla beni ilgilendirmiyor herkesin parasını zamanında ödesinler yeter kadrodan memnunumBayağı artmış dediğin iki yıl önce 65 milyon euro maaş ödüyorduk. Hem de saçma sapan isimlere. Teknik heyeti falan boşver UEFA’nın umrunda değil teknik heyete verilen ödemeler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ne yav. takımın 1 numaralı adamı feg in yerine veledovskiyi mi koydun.
Teşekkürler cevabın için.Tam hatırlamıyorum ama 47-48 bandında olabilir.
Tabi bonuslar ciddi azaldı bu sene.
Diagne Adam gibi adam. Hiç problem çıkarmadan gitti.
Formaya ne Falcao, Lemina ne de Andone
M. Diagne yazacağım!
her transferi onceden uefaya bildiriyorsak neden hic duyum vermiyor uefaZaten Baskan da defalarca demisti, her yapilan transferde UEFA ya bildirip ona gore hareket ettiklerini. Yani bunlar salak degil herhalde.
Dolaylı yoldan veriyordur o yabancı basin belki onlardan alıyorher transferi onceden uefaya bildiriyorsak neden hic duyum vermiyor uefa
Feghouli olmalı Nando'dan sonra.kaptanlar
1. selcuk(sembolik)
2. Nando (asil birinci)
3. Falcao
4. Donk
olmali
Komik degilher transferi onceden uefaya bildiriyorsak neden hic duyum vermiyor uefa
Ceza vermezlerse serefsizler. Verin verin kaos yaratın ki daha rahat icinizden geçelim.......... çocukları.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda 3-2 kazandıkları Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği öğrenildi. Kararın gün içinde açıklanması bekleniyor. (Hürriyet)
Ulannn
Ben de bu haberi bekliyordum nerde kaldı diye pfdk ya sevkler başladığına göre yeni sezon hayirli olsun sonu şampiyonluk olsunGalatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda 3-2 kazandıkları Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği öğrenildi. Kararın gün içinde açıklanması bekleniyor. (Hürriyet)
Ulannn