- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yonetim buyuk billurlar ile orada olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer sezonu bitse bile sözleşmesiz oyuncuyu kadroya katabilme şansın var hala.
Şuan coentao ve ben arfa boşta kaldı.
Cl de gruplardan sonra veya avrupa ligine kaldığında yeni listeye yazdırabilirsin.
Naga ve belhanda yerine iyi olurdu valla
Avrupa için dedim kardo zatenTürkiye liginde sözleşmesiz oyuncu transferine izin verilmiyor transfer dönemi kapandıysa.
2 fakat aslında 1 eğer şartları yerine getirirsek son dönem af edilme durumumuz var sanırımÖnümüzdeki 2 yaz transfer dönemi böyle geçecek
sıkıntılı bir olay gibi geldi.
Üye olmak gerekiyor ve verdiği indirme linkleri yine üyelik gerektiriyor dene istersen
İnsanlarda para var mı yüksek bir katılım olur umarim ama bu mağazacılık gelirinin bu kadar abartıldığı başka bir ülkde var mı bilmiyorumŞimdi sıra bizde
Gücümüzü gösterelim yine
Doğruİnsanlarda para var mı yüksek bir katılım olur umarim ama bu mağazacılık gelirinin bu kadar abartıldığı başka bir ülkde var mı bilmiyorum
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut yönetim kafası ile nimet. Taraftar kafası ile bela. Başka bir yönetim Ozan K. vs ile de bela olabilir.FFP bela mı? Yoksa bizim için nimet mi? Bence FFP 10 sene daha devam etmeli hatta maaş bütçesine de sınır koyarak devam etmeli. Max 30 m euroluk takım kurabilirsin ve al-sat dengesi hep +da olacak şekilde. Aksi takdirde düzlüğe çıkma olasılığımız yok
Az çok demeyin, kulübe destek olun. Ben yarın söz verdiğim kombineyi alır buraya atarım.
Az önce alıyordum hata verdi, süresi ekimde bitmesine rağmen muhtemelen kombinenin bitişine kadar uzatmam gerekiyor.
O zaman baya sıkıntı olur oyuncu getirebilme açısından.FFP bela mı? Yoksa bizim için nimet mi? Bence FFP 10 sene daha devam etmeli hatta maaş bütçesine de sınır koyarak devam etmeli. Max 30 m euroluk takım kurabilirsin ve al-sat dengesi hep +da olacak şekilde. Aksi takdirde düzlüğe çıkma olasılığımız yok
2 fakat aslında 1 eğer şartları yerine getirirsek son dönem af edilme durumumuz var sanırım