Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yonetim buyuk billurlar ile orada olacak

Transfer sezonu bitse bile sözleşmesiz oyuncuyu kadroya katabilme şansın var hala.

Şuan coentao ve ben arfa boşta kaldı.

Cl de gruplardan sonra veya avrupa ligine kaldığında yeni listeye yazdırabilirsin.

Naga ve belhanda yerine iyi olurdu valla

Transfer sezonu bitse bile sözleşmesiz oyuncuyu kadroya katabilme şansın var hala.

Şuan coentao ve ben arfa boşta kaldı.

Cl de gruplardan sonra veya avrupa ligine kaldığında yeni listeye yazdırabilirsin.

Naga ve belhanda yerine iyi olurdu valla

Türkiye liginde sözleşmesiz oyuncu transferine izin verilmiyor transfer dönemi kapandıysa.

FFP bela mı? Yoksa bizim için nimet mi? Bence FFP 10 sene daha devam etmeli hatta maaş bütçesine de sınır koyarak devam etmeli. Max 30 m euroluk takım kurabilirsin ve al-sat dengesi hep +da olacak şekilde. Aksi takdirde düzlüğe çıkma olasılığımız yok

İnsanlarda para var mı yüksek bir katılım olur umarim ama bu mağazacılık gelirinin bu kadar abartıldığı başka bir ülkde var mı bilmiyorum

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru
ama kimse gidin forma alın diye zorlamıyor
Herkes elinden gelen katkıyı versin
bir atkı al ne bileyim kupa felan al mesela
sms toplamaktansa böyle bir organizasyon kesinlikle daha şahane :ka:

FFP bela mı? Yoksa bizim için nimet mi? Bence FFP 10 sene daha devam etmeli hatta maaş bütçesine de sınır koyarak devam etmeli. Max 30 m euroluk takım kurabilirsin ve al-sat dengesi hep +da olacak şekilde. Aksi takdirde düzlüğe çıkma olasılığımız yok
Mevcut yönetim kafası ile nimet. Taraftar kafası ile bela. Başka bir yönetim Ozan K. vs ile de bela olabilir.

Az çok demeyin, kulübe destek olun. Ben yarın söz verdiğim kombineyi alır buraya atarım.

Az önce alıyordum hata verdi, süresi ekimde bitmesine rağmen muhtemelen kombinenin bitişine kadar uzatmam gerekiyor.

Done. ✅

421ED929-0C20-43F9-9952-E8EBA2262FB6.webp
204C4943-7D07-4214-A4CA-204980D5C45B.webp

O zaman baya sıkıntı olur oyuncu getirebilme açısından.
Bonservisi elinde olan standart üstü bir futbolcunun ilk bakacağı ücret olur.
Düşünsene Falcao'ya 2m teklif edildiğini , masaya bile oturamazsın.

Mustafa Cengiz ; Falcao'nun konuşmalarından bir adım geri gitmediğini gördük. Birilerine az söylüyorum inşallah çok anlaşılır. Kişilik,karakter,dürüstlük,doğruluk olması gereken duygular ve bunlar fazlasıyla Falcao' da var. Bizi şok etti üçlü çektirdi. Bu insanın Galatasaray için çalıştığını gösterir.

Bir ara Falcao monaco'dan yeni sözleşme almak için bizi kullanıyor diyenler vardı o aklıma geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt