Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20190903-174559.webp

Şuan oynuyor da olsa yıllık 1750 euro ve sözleşmesi son senesindeki adama 4 milyon euro bonservis sadece inat ığruna verildi kötü adam değil kesinlikle ama evet kazık fiyat olarak iyimser olmaya gerek yok nzonzi seri lemina alındı aynı paraya
Tamam iste Emreden ders alinmiski bu sene o hatalari yapmadilar egerki karsimizda bi Emre ornegi olmasaydi Vedat ve Mevlut bizdeydi .Biz ne yaptik Vedati almadik Bedavaya iki tana forvet aldik birisi zaten dunyaca taninan bi adam Vedat gelseydi Falcaoyu almazlardi bence

O zaman baya sıkıntı olur oyuncu getirebilme açısından.
Bonservisi elinde olan standart üstü bir futbolcunun ilk bakacağı ücret olur.
Düşünsene Falcao'ya 2m teklif edildiğini , masaya bile oturamazsın.
Takımı yavaş yavaş düşük ücrete dizayn ediyoruz. Falcao istisna o konuda. Belhanda,Feg,Mariano,Nagatomo,Muslera 5lisine her yıl ortalama 17-18 m euro maaş veriliyor. Muslera’da gelecek sene indirime gidip diğerlerinin yerine de minimum maliyete max fayda sağlayacak topçular alınırsa elimiz çok rahatlar.

Marcao-Luyi eleştiriyoruz ama ikisinin maaşı Mariano maaşına eşit. Satıyorum desen Luyi-Marcao ikilisi toplamda şuanki halleriyle 15-20 m arası bonservis getirir. Bu tarz topçulara yönelmekten başka çaremiz yok veya bu sene ysptığımız kiralık transferler gibi şeyler yapmalıyız.

Leminayi fazla tanimiyorum videolari izledim ve onliberoymus arkadas bizim Meloyu izlerken ben bu nasil onlibero bu diye sasiriyordum. cok iyi dikine gidiyordu bu arkadasta videolarda oyle gozukuyor Bizim yeni Melomuz olur mu acaba?

Ben olacağını düşünüyorum ... +hırslı bir yapısı var gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt