Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam iste Emreden ders alinmiski bu sene o hatalari yapmadilar egerki karsimizda bi Emre ornegi olmasaydi Vedat ve Mevlut bizdeydi .Biz ne yaptik Vedati almadik Bedavaya iki tana forvet aldik birisi zaten dunyaca taninan bi adam Vedat gelseydi Falcaoyu almazlardi benceŞuan oynuyor da olsa yıllık 1750 euro ve sözleşmesi son senesindeki adama 4 milyon euro bonservis sadece inat ığruna verildi kötü adam değil kesinlikle ama evet kazık fiyat olarak iyimser olmaya gerek yok nzonzi seri lemina alındı aynı paraya
Leminayi fazla tanimiyorum videolari izledim ve onliberoymus arkadas bizim Meloyu izlerken ben bu nasil onlibero bu diye sasiriyordum. cok iyi dikine gidiyordu bu arkadasta videolarda oyle gozukuyor Bizim yeni Melomuz olur mu acaba?
Kupa maclarinda mi?Emre akbaba keyfinden bacagini kirdi zaten haklisin.Emre Akbaba Nzonzi Lemina ortasahasinda fark yaratirdi
Serinin hic bir katkisi yok ne defansif ne ofansif iksinden birisini biraz gorebilsem yeni gelmis adam hakkinda bu kadar net konusmazdimgörürüz,devre arası satılacak bu şakir.seri zaten 1 seneliğine gelmiş.yedek kalacak adam degil
Ben Belhandayi da seviyorum Akbabayida ama Skor bakimindan Emre Akbaba daha golcu bence Dikine gitme ve gol attirma bakimindanda Belhanda daha iyiKupa maclarinda mi?
İç sahada coşacak bi karakter umarım depte de aynı çizgiyi devam ettirir
Takımı yavaş yavaş düşük ücrete dizayn ediyoruz. Falcao istisna o konuda. Belhanda,Feg,Mariano,Nagatomo,Muslera 5lisine her yıl ortalama 17-18 m euro maaş veriliyor. Muslera’da gelecek sene indirime gidip diğerlerinin yerine de minimum maliyete max fayda sağlayacak topçular alınırsa elimiz çok rahatlar.O zaman baya sıkıntı olur oyuncu getirebilme açısından.
Bonservisi elinde olan standart üstü bir futbolcunun ilk bakacağı ücret olur.
Düşünsene Falcao'ya 2m teklif edildiğini , masaya bile oturamazsın.
Ne dion la
BismillahSerinin hic bir katkisi yok ne defansif ne ofansif iksinden birisini biraz gorebilsem yeni gelmis adam hakkinda bu kadar net konusmazdim
El.tigreo değilde kanayan yaramız penaltıları kim kullanacak acaba
Leminayi fazla tanimiyorum videolari izledim ve onliberoymus arkadas bizim Meloyu izlerken ben bu nasil onlibero bu diye sasiriyordum. cok iyi dikine gidiyordu bu arkadasta videolarda oyle gozukuyor Bizim yeni Melomuz olur mu acaba?