- 3 Haziran 2015
- 57.343
- 66.586
- 4.143
OHAAA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya geçirdi işten kovulması lazım bilerek koymuşlar kim koyduysa falan dedi serkan mor oldu toparlamaya çalıştı.Ne dedi?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim yok öyle bir şartbiz kimi tribüne yollayacağız bunu düşünmek lazım ilk 11'e 1 tane türk şart ben Okan form tutarsa kaleye geçsin isterim
öyle bir şart olmadığını biliyorumKardeşim yok öyle bir şart
Abi yarın ise gideceğiz seni bekliyoruz uyumak için ver haberiKardeşim PNR paylaşılmayan her fotoğraf sahtedir. Az bekleyin. Teyit ettirip bilgi vereceğim.
TK1988 Saat 12:40 iniyor.
Doğru mu bu?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Net çok iyi transfer. Falcao ya bişey olsa boka sarardik çok iyi oldu. Mevlud gelecegine andone geldi iste daha ne istiyorsunBen Andone transferine anlam veremedim. Geçen sene de Mitroglou transferini anlamamıştım zaten. 2.forvet için yabancı kontenjanını doldurmaya gerek yoktu. Takımda zaten şu an itibarı ile Falcao, Babel ve Adem forvet oynayabilecek oyuncular. Şimdi büyük ihtimal Andone geleceği için Linnes gidecek. Linnes hem sol bek hem sağ bek alternatifi olarak çok daha önemli bence takım için.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç kimseyi kovmazlar sorumluyu bulmazlar bu bilincli bi hareket.bak görA Spor kelle arıyor, cezayı kesmeliyiz diyor, Erman giydiriyor
Lemina-nzonzi-belhanda![]()