Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben Andone transferine anlam veremedim. Geçen sene de Mitroglou transferini anlamamıştım zaten. 2.forvet için yabancı kontenjanını doldurmaya gerek yoktu. Takımda zaten şu an itibarı ile Falcao, Babel ve Adem forvet oynayabilecek oyuncular. Şimdi büyük ihtimal Andone geleceği için Linnes gidecek. Linnes hem sol bek hem sağ bek alternatifi olarak çok daha önemli bence takım için.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Andone transferine anlam veremedim. Geçen sene de Mitroglou transferini anlamamıştım zaten. 2.forvet için yabancı kontenjanını doldurmaya gerek yoktu. Takımda zaten şu an itibarı ile Falcao, Babel ve Adem forvet oynayabilecek oyuncular. Şimdi büyük ihtimal Andone geleceği için Linnes gidecek. Linnes hem sol bek hem sağ bek alternatifi olarak çok daha önemli bence takım için.

Büyük ihtimall Cenk olmadı, yerli forvet de yok. Adem kulübe desteğidir rotasyon değil. Sen bi maç Falcao dinlensin Adem oynasın dersen küfür yer

Lemina KAPpppp gelsinnnnnn

Screenshot_20190901-234409.webp

Andoneyi forvet arkası tarzı kullanabiliriz. Hoca belhanda yerine kullanır bence

Bu gün falcao'yu bekliyoruz aspor dışarı diye tezahürat yapıyoruz ultraaslan başı adam elinde hoparlör aspor ne alaka susun dedi bende ses biraz gür bir bağırdım şerefsiz Serkan Korkmaz dedim satilmis köpekler ne susacaz dedim herkes daha gür bagirmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt