Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız ümit karan ne topçuydu be. Şimdiki bebeler şike davasından tanır şu son 2 yılda o topta herif olsa ligde 30 milyon üstüne transfer yapmıştı şimdiye. En az bir falcao kadar topçuydu ama devamlılık ve üstüne koyma işte olsa neler olurdu neler. Şu herif gibisini yine bulsak dehşet forvet hattımız olur.

andone 2016 -21 gol 7 asist -la liga 2-cordoba
andone 2017- 12 gol 3 asist-la liga-deportivo
andone 2018- 6 gol 3 asist-la liga-deportivo
andone-2019-5 gol-premier lig-brighton
andone bu sezon 3 maç 1 gol premier lig

hiç fena degil.deportivo küme düşmeye oynuyodu andone ordayken,sonra brighton premier lige yeni cıktı ve o da küme mücadelesi veriyo.andonenin GALATASARAYA ihtiyacı var

Ffp muhabbeti olmasa ben çok daha iyi adam alacağımızı düşünüyorum. Lemina,Nzonzi kiralık olmazdı.

Falcao nasıl düzeltti camiayı? Nasıl kenetledik bi anda ama. Lemina Andone ile şova devam eden yönetim Diagne’yi de zorunlu opsiyonla itelediyse o koltuktan
kimse indiremez onları.

Şu güzel gece ciğersiz bir sol bek haberi ile devam eder inşallah. Muhteşem bir dönem oldu ya. İnanamıyorum hala hepi topu 2,5 milyon euro’ya neler alındı, nasıl kadro yapıldı. Vala helal olsun yönetime. Demek Diagne’yi cash satabilsek çok daha iyi isimleri alabilecekti bu yönetim.

Leminaya kiralık vercegimize bedava ben arfayi alıp brlhandayi dehlesek daha iyi değil mi

gsc lanetımı dersınız artık yoksa zamanda kırılmamı yasattık bılmıyorum fakat cagne brugge olayında forumun şu konudakı katkısı yatsınamaz

Ya linnes spartak moskovaya gidecek ya nagatomo gidecek hoca kımı secıcek bakalım.

Abi şöyle düşünün adam bize hattrick yapsa CL’de yine kazanmış olacağız?

Tabi zorunlu satın alma opsiyonu yoksa.

3 atsın biz 4 çakarız sonra hoooop 15 milyon Rusya’ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt