Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.380
- 24.472
- 3.093
Ulan japon adamsın lan sen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O nasıl bir tanımlamadır helal olsunSenelerce barlarda calistim isvicrede ve viyanada. Gece hayatimda cok kadinla tanistim cok kadinla yattim. Cok geceler sevistim baya bi kadinla cok eglendigim gecelercoldu
Amaaaaaaa bu gece gibi orgazmi hic yasamamistim
Abdurrahim baskanim mustafa baskanim fatih hocammmmmm
Üstüne bi de akşama doğru bedelsiz Cenk Tosun çaktık mı üfNagatomo ve Linnes'i gönderip
Kolarov'a bonservis ödemek kuş katliamı demek.
bi Elmander havası var gibi haa?O diilde bu Andone kesin iyi çıkacak, hic üzerinde durmadık çünkü burada
donk işte bu saatten sonra orta sahada dakika bulamazSol bekten önce Stoper gerekmez mi sizce de ?
Ula resmen mevlud muric deniz ile hedef sasirttik bu pustlarin salca olacagini biliyoduk bari bunlara olsun dedik ahahahahha
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
andone ile lemina beleşe gelmez onlarada veririz toplam 1.5 kadarTransfermarkt değerlerine göre şuan -1.43 milyon euro görünüyoruz.Diagne 1.5 milyona kiralandıysa eğer ffp den yırtmış oluyoruz eğer transfermarkt değerleri doğruysa.Umarım doğrudur ve de Diagne için zorunlu satın alma opsiyonu vardır.
Seneye zorunlu alma yaparlar olur biterYalnız inşallah böyle 5-6 milyon euro bonservis artısında olursak bonservisli biri gelmiyorsa direk Emre Morun opsiyonundan düşülsün o para boşa gitmesin
başkan burada buldum seni. İçim rahatladi valla bende buradan iletiyordum bilgileri. Evet o benimnasil eksici oldum?