Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Taylan ı Bucasporda iken çok istemiştik . Genç , Güçlü bir oyuncu . Selçuktan kat kat fazla katkı verirTaylanın olup olacağı aytaç kara fazlası olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan ı Bucasporda iken çok istemiştik . Genç , Güçlü bir oyuncu . Selçuktan kat kat fazla katkı verirTaylanın olup olacağı aytaç kara fazlası olmaz
Onu bende anlamadım. Transfer yoksa niye o ilk twit mesajını atsın kiarkadaşlar yusuf gunay en uzun gece diye twit attı.bu yeni bi transfer için tabiki.ama iyi geceler,güzel bi güne uyanmak üzere derken adam kendisi uyuyacagı için size de iyi geceler dilemiş iyi niyetle.
bu gece kap yok muhabbeti nedir?uzun gece yazınca kap vardı,iyi geceler dileyince mi kap bitti.ne saçma şeyler ya bunlar.bi rahat bırakın son gün
Eskiden 2 haftaydı seminerler artık 1 hafta o da kendi okulundatesekkürler,öyleyse bütün öğretmenler katılıyo seminerlere.hani yeni baslayanlar için okul öncesi seminerler falan varmıs galiba,ben öyle bişey sandım
Ben bunu niye aykut incenin sesiyle okuduysamOlay üstüne olay. Andone yi doğru dürüst konuşamadık bile.

hani nerdeBeyler Banega haberleri çoğaldı.
Olay üstüne olay. Andone yi doğru dürüst konuşamadık bile.
evet gördüm onu.bi de sene içerisinde yapılacakmış abiEskiden 2 haftaydı seminerler artık 1 hafta o da kendi okulunda
Taylan ı Bucasporda iken çok istemiştik . Genç , Güçlü bir oyuncu . Selçuktan kat kat fazla katkı verir