Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önceki olaya da açıklık getirmek istiyorum. :) Değerli arkadaşlar bu bilgiye ulaşmak için araya koyduğum arkadaş Mehmet Ali idi. Ve kendisi oldukça sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Vakti zamanında buraya En büyük Beşiktaş yazarak benim bilgisayarıma giren şahsiyettir. Kendisine sordum. Kontrol ettim yok dedi. Yani bir nevi kıskançlık göstergesinde bulundu. Sonradan Mehmet Ali'nin bana oyun yapabileceğini düşündüğümden bu sefer Galatasaraylı olan Mesut Paşalı'ya sordum. Direk sistemin fotoğrafını attı.

Az önceki olaya da açıklık getirmek istiyorum. :) Değerli arkadaşlar bu bilgiye ulaşmak için araya koyduğum arkadaş Mehmet Ali idi. Ve kendisi oldukça sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Vakti zamanında buraya En büyük Beşiktaş yazarak benim bilgisayarıma giren şahsiyettir. Kendisine sordum. Kontrol ettim yok dedi. Yani bir nevi kıskançlık göstergesinde bulundu. Sonradan Mehmet Ali'nin bana oyun yapabileceğini düşündüğümden bu sefer Galatasaraylı olan Mesut Paşalı'ya sordum. Direk sistemin fotoğrafını attı.
Adamlar kıskanması gayet normal adamlar gitti Elneny aldı biz gittik Seri varken Lemina aldık yönetimi istifaya kadar götürürler :D

mehmet ali bey tinercilik yapmış

Şeref Aydın Leminayı söylemiş miydi daha önce? veya Andone?
2019-09-02 (4).webp

Evet sayfalarca okudum son sayfaya geldim..İnanilmaz bir gece yasadik beyler..Bu saatten sonra forma alalim ve sadece destekleyelim..Olumsuz durumlar olsa bile bir olalim takimimizin arkasinda olalim..Andone'yi ben Deportivo zamanlarinda izledim 5 6 macini..Tarif etmek gerekirse Necati Ateş'in daha hızlı olani ve zaman zaman orta sahaya gelip top calabilen bir oyuncu..Cok isimize yarayacak..Ve su an tek istegim sol ayakli bir sol bek..Umarim her sey istedigimiz gibi olur 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt