- 3 Temmuz 2012
- 139.640
- 88.043
- 5.338
Lemina yedek oturmaz as topcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus Emre açıklamasını yaptım kardeşimSözümün arkasındayım ben gerçi Levent abi de teyit ettirdi sonunda![]()
Ordan feghouli ve babel de rica ediciimArkadaslar, sizce Lemina Seri Belhanda filan Falcao'yu yeterince baslayabilirler mi?
Adamlar kıskanması gayet normal adamlar gitti Elneny aldı biz gittik Seri varken Lemina aldık yönetimi istifaya kadar götürürlerAz önceki olaya da açıklık getirmek istiyorum.Değerli arkadaşlar bu bilgiye ulaşmak için araya koyduğum arkadaş Mehmet Ali idi. Ve kendisi oldukça sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Vakti zamanında buraya En büyük Beşiktaş yazarak benim bilgisayarıma giren şahsiyettir. Kendisine sordum. Kontrol ettim yok dedi. Yani bir nevi kıskançlık göstergesinde bulundu. Sonradan Mehmet Ali'nin bana oyun yapabileceğini düşündüğümden bu sefer Galatasaraylı olan Mesut Paşalı'ya sordum. Direk sistemin fotoğrafını attı.
mehmet ali bey tinercilik yapmışAz önceki olaya da açıklık getirmek istiyorum.Değerli arkadaşlar bu bilgiye ulaşmak için araya koyduğum arkadaş Mehmet Ali idi. Ve kendisi oldukça sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Vakti zamanında buraya En büyük Beşiktaş yazarak benim bilgisayarıma giren şahsiyettir. Kendisine sordum. Kontrol ettim yok dedi. Yani bir nevi kıskançlık göstergesinde bulundu. Sonradan Mehmet Ali'nin bana oyun yapabileceğini düşündüğümden bu sefer Galatasaraylı olan Mesut Paşalı'ya sordum. Direk sistemin fotoğrafını attı.
O şikecilerin yere göre sığdıramadığı Vedatı top diye oynar.Hücumun her bölgesinde oynayabilir izlenimi verdi bana kanat 10 numara santrafor tam bir jokere benziyor
Şeref Aydın Leminayı söylemiş miydi daha önce? veya Andone?