Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG ve Real’den içeride “ulan gaza gelmeyelim tabi de 6 puan alabiliriz, neden alamayalım” diye düşünmeme sebep olan bir deadline oluyor.

Matematik çok zor dese de içeride çok fena maçlar olacak bence. CL’den hiç umudum yoktu ama ne yalan söyleyeyim heyecanlandım tekrar. İçeride PSG’ye de Real’e de kök söktüreceğiz gibi bir hissiyatım var.
İçerde Real ve PSG yenersek Brugge güle oynaya yeneriz 2. Olarak gruptan çıkarız 1. PSG olur Real 3. Olup eufa gider tek korkum bruggedeki diagne gol kralı olursa tüm dengeleri değiştirir

babel bu takımı skorerlik ve mental olarak sırtlayacak oyunculardan biri bu sene. 15+ atmaya göz kırpıyor zaten şimdiden.

Tamamen hissiyat bence yarin naga ve linnes ikisi birden gidecek..Naga satilir linnes de kiraya verilir diye dusunuyorum..Bu operasyonu bu sekilde tamamlayip sol ayakli sol bek diyorum hadi insallah 😃

Vay arkadaş. Bugün felaket derecede bir sevinç var taraftarın içinde.
En son ne zaman hevesten mutluluktan uykuya dalmakta zorluk çektim bilmiyorum.

Önce ademin son dk golü ile çıldırdık, ardından Falcao gelmiyor herhalde derken adam geldi üçlüsünü bile çektirdi.

Heh tamam, daha da hareket olmaz derken pat diye andone geldi...
Yuh a** noluyor derken Diagne kap geldi...
Ya artık ebesinin hörekesi derken lemina uçak biletini levent abi doğruladı...

Vay arkadaş, gerçekten ne transfer sezonu oluyor ama... Daha seriye Nzonziye falcaoya sevinemeden, andoneyi konuşamadan, lemina geliyor üstüne bir de.

Biz söverken burda adamlar nelerle uğraşıyormuş.
Kabul edelim büyük haksızlık ettik.
Evet yönetimin hataları da oldu ama, şunu gördük ki GALATASARAY MENFAATLERİNİ her şeyden önde tutan bir yönetim var bugün şanlı Galatasarayımızın çatısı altında.

Bu adamların kıymetini bilmek lazım, helal olsun. Hatalardan hemen ders alınmış.

Nzonzi
Seri
Falcao
Adem
Jimmy
Emre mor
Ozornwafor
Babel
Luyindama
Lemina
Andone

3m bile harcamadık.

BU NASIL BİR SEVİYE BÖYLE?!

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bire birde çalımı basıyo,fırsatcı ve sürati var videolardan gördüğüm kadarı ile

milli ara sonrası bjk antep fener de alanya deplasmanında biz ise içerde paşa ile

orada bir hava yakalarsak önümüz açık
Dönüşte zaten en çok bu olaya güveniyorum. Fener alanya gibi çatır çutur top oynayan takımla oynayacak. BJK'yi takip etmiyorum bile. Onlar çöp.

babel bu takımı skorerlik ve mental olarak sırtlayacak oyunculardan biri bu sene. 15+ atmaya göz kırpıyor zaten şimdiden.
bencede Fatih Terimin ilk tahtaya yazacagı isimlerden bence

takımın ileri ucunda rakiple yükseldiğinde kafa hakimiyeti olan en iyi oyuncu
ikinci forvet olarak içeriye giriyor
top tutuyor pas kalitesi çok iyi
ceza sahası dışından şut vuran en iyi oyuncumuz

milli ara sonrası bjk antep fener de alanya deplasmanında biz ise içerde paşa ile

orada bir hava yakalarsak önümüz açık
bu hafta bile o oldu aslında reis. ikiiside içerde puan bıraktı biz deplasmanda kazandık
bu yetmemzmıs gibi beşiktaşlılar fikoya yurumeye basladı
özellikle falcao transferi belli etmeselerde etkiliyor herifleri

Ulan tamam iyi hoş güzel de neden pazar gece yarısını beklediniz bu kadar hamle için 2 aydır beklettiniz bizi

Şu yedeğe 1 yabancı koyabilme olayı değişsin ya 2 yabancı kimi atacaz şimdi tribüne 11+3 olsa keşke kural

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt