Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah millet böyle olacak

1567387143969.webp

Böyle bir deadline day daha 20 sene göremeyiz. Bu gün arşivlere eklenmeli çoluk çocuğa anlatılmalı. Kız arkadaşımla geç yatıyorum diye papaz olmuştuk bugün o bile git istediğin saatte uyu dedi :D

Sonuç : Galatasaray askerleriyiz. Falcao 3-7 nobetinde uçaktan inmesini bekleyen, uyuma uyudukca transferi kacirirsin diyen takımın neferleriyiz. Normal tek Avrupa kupasını getirmiş ve yenisine talibiz.

Bundan sonraki nöbet Avrupa da kupa nöbetidir. En yakın zamanda.

Nerede kalmıştık... UEFA champion league & Euroleague

Mutluluk zehirlenmesi yaşıyoruz neye sevinecegimizi şaşırdık falcao Andone lemina Taylan mojica hangileri geldi kim gitti ilk resmi maçlarına çıkmadan geldiklerine inanamayacagim

trabzon linnesi istiyormus kiralık
ama sadece maasını oderiz demisler

Dedigin gibi 10 numara gerekli ve beklerin muhakkak degismesi lazim. Avrupa maclarinda cok sıkintı cekecez.

Bir de stoper lazim gibi. Kulubeye bakınca korkuyorum reis.

Sanki 13 kadrosundan daha kaliteli isimler var gibi şuan. Biraz izlemek lazım yinede. Stoperlerimiz bayagi sorundu o kadroda. Sol bek yok riera oynuyordu. Cenabet hamit vardı. Dany vardı yaw. :asd:
yani yokluktan riera oynadı diyoruz reisde kaçtane bek o adam gibi performans verdi hakan ünsallardan beri pek hatırlayamıyorum. sağda ebousi.
kalede ogün forumun yuzde 90nının 25milyon euroya bile satılmaması gerektiğini söylediği muslera vardı bugun ise durum bu konuda oldukca farklı :asd:
bruması sneijderi drogbası dönemin selçuğu ve özellikle en önemlisi melosu vardı. cedcu dahil iyi bi kadroydu onun yanında belki dany konusunda farklı bi tercih yapılabilirdi.hamit bile direklerle sorun yasasada iyiydi. yani ne bileyim diyorum ya yeninin heyecanını yasıyoruz seri gibi stoperler gibi iki maç kötü oynasın topcular bak görüşler nasıl değişiyor bu kadroyla alakalı. daha formunun zirvesindeki burak ve onla beraber iyi iş cırtan amrabat vardı mesela. uykusuzluğun etkısıyle baya dağınık oldu ama o kadronun bundan assağı kalır yanı yoktu bence

Yalnız beyler, bu bilet alınmamış, rezervasyon edilmiş. Rezerve edilen kişinin ismini veremiyorum. İşlem yapan arkadaşın başı belaya girmesin. Bilgi kısmında Johan Mojica yazıyor. TK 1854 olarak gözüküyor. Ancak bilet provizyonu alınmadığı için sadece rezervasyon olarak gözüküyor.

Sonunda teyit ettirmişsin Levent abi :) Dönüşünü bekliyorum bir saattir :)

Şimdi 6:45 uçak varsa lemina için 2 saat sonra belli olur. Mojca içinde 7 saat var.

Yetisirmi peki transferler. Sabah diagne ve gidecekler netlesmeli.

Yeni jokerimiz Lemina olur
hem 8 no hem sağ bek
Sol beke de Mojica gelir
ayrıca sol bekte başka bir joker de Ömer Bayram
hem sol bek hem 8 no

Linnes ve Nagatomoya ise elveda ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt